Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 分享6吋人偶 Marvel Legends 2013 wave 系列01 4代 IRONMAN 3 X-MEN Deadpool

回復  Devil_Fudou

當然復仇者入面果個俾loki插一刀的agent XD只因大家都叫agent,雖然無乜可能… ...
ChrisLamXYZ 發表於 14-9-2012 05:17 AM

兩個完全唔同人黎架,而且Agent只係指特務,世界上面有千千萬萬個Agent呀
回復 61# Devil_Fudou

咁咪即係都可以有千千萬萬個us agent  XD 有無機會同漫畫唔同?因為我都唔多知佢的歷史><

以商業角度,電影暫時最突出的男特工係得佢,但最唔靚仔又係佢; 好矛盾……但電影會唔會突登出個us agent都係未知之數……太長遠哈哈!
回復  Devil_Fudou

咁咪即係都可以有千千萬萬個us agent  XD 有無機會同漫畫唔同?因為我都唔多知 ...
ChrisLamXYZ 發表於 14-9-2012 07:47 PM

US Agent只有一個,就係John Walker
就算有機會同漫畫唔同,Iron Man點都一定係Tony Stark,冇可能會係Peter Parker,亦冇可能會係Bruce Banner
而US Agent亦只會係John Walker
Agent Coulson無論幾突出幾受歡迎都好,就算俾埋佢做超人佢都唔會係US Agent,因&#29234;佢唔係John Walker

而電影會加US Agent既機會微乎其微,因&#29234;電影唔需要另一個Captain America

CUSTOM FACE-OFF 隊長巴奇

回復 63# Devil_Fudou

咁佢算係影子角色,只可活在CA後面 一 一"
頭像被屏蔽
CUSTOM FACE-OFF 隊長巴奇
hhbto 發表於 15-9-2012 10:13 AM
頭哪來的這麼合襯
男人用唇膏,幾佬!:55:

CHING,我用舊NECA MOVIE人偶6吋頭雕改

更多圖片在我的相本
THANK YOU

幫朋友帶了一套 marvel legends x-men series ..........我個人覺得這系列 , 收便宜的 HASBRO版本就好了...關結也不少啊:he:
6吋 大力獸

CHING,我用舊NECA MOVIE人偶6吋頭雕改

更多圖片在我的相本
THANK YOU
hhbto 發表於 16-9-2012 10:28 AM

個樣好唔夾, O嘴!!!!!!!!!!!!!
大天使

跟 MARVEL LEGENDS DEADPOOL 死侍用一樣的身體

:78:THANK YOU~

6" Magneto 萬磁王

手指可動!電磁槍可吸引鐵製物品
天使除左頭套黃毛長髮look會型仔好多!
紅坦克