Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 我愛民建聯

膀胱華收檔,我想燒炮仗!
hk小文 發表於 10-9-2012 11:54 AM

:die:笑唔出鳥…
見到民主黨失利都笑唔出鳥…
唔闗配票事,因為影響唔到無出來投票的人
這就是香港人想要的,是他們一直以來最想要的東西,現在得 ...
toycoffe 發表於 10-9-2012 09:28 AM

我覺得你講得好有道理…

:oh:剩返唔出黎既50%…

其實先係揀左呢條路既人…

如果剩返既人都出黎,幾多餅都唔掂啦…
種都未必種到咁多票啦…
一個政黨,在高層的議會上長久剝削基層和老年人的利益(怎剝削說得口臭,不說了。),再利用老年人和基層的無知和苦況,以小恩小惠在他們中間裝作大聖人。靠這稱選票勝出,在台上居然還哭得出來。用「無恥」來形容也是詆毀你們了,
回復 16# 原罪

民主黨失利,除了疚由自取,還可以說什麼?
回復  原罪

民主黨失利,除了疚由自取,還可以說什麼?
hk小文 發表於 10-9-2012 05:52 PM

唔係呀!:DD
你誤會啦!
民主黨失利,鐵頭無主席做…我想開香檳慶祝架!:p

不過皇上輸得好委屈…我已經笑唔落…
一個政黨,在高層的議會上長久剝削基層和老年人的利益(怎剝削說得口臭,不說了。),再利用老年人和基層的 ...
hk小文 發表於 10-9-2012 05:39 PM

譚耀中喊個吓我真係憤怒了:angry:仲有, 我以為經過國教後投票率可沖上六, 七成, 我承認, 我太天真:die:
"有, 我以為經過國教後投票率可沖上六, 七成, 我承認, 我太天真" I was thinking of the same thing too! I thought we could have over 60& vote rate :(
回復 12# toycoffe

從超級區議員可以看到,如果投票是去到全港性的,配票亦很難控制。但亦不能不佩服親中陣營的配票,她們真的可控制在 10% 之內,但如果計埋一些不受控制的票,分分鐘可能只是 5~ 6%!!! 但民主派有這些資源做這些配票嗎?縱使有,打著民主旗幟,真的可以指示人民怎樣投票嗎?
唔係呀!
你誤會啦!
民主黨失利,鐵頭無主席做…我想開香檳慶祝架!

不過皇上輸得好委 ...
原罪 發表於 10-9-2012 06:27 PM

皇上又真係勁,輸唔夠二仟票,如果打真軍,入硬!
贏選票,輸議席…

真係好傻,好慘烈…:die:
邊有議員落選,會有咁多人同佢"慶祝"架!真係"感動"!!!!

邊有議員落選,會有咁多人同佢"慶祝"架!真係"感動"!!!!
hk小文 發表於 10-9-2012 11:02 PM

:61:熱烈地彈琴熱烈地唱:52:
皇上又真係勁,輸唔夠二仟票,如果打真軍,入硬!
hk小文 發表於 10-9-2012 09:26 PM

皇上真係令我佩服到五體頭地! 香港出一個咁既人, 留佢係垃圾會其實好嘥! 佢直頭應該目標係去推反中共! 佢直頭係現實版的基拉大和! 爆 seed 秒殺屈機乜都齊! 對上一次因為一 team 人輸左而令我發自內心的心傷(賭波輸錢果 D 傷心係發自銀包唔係內心:55:)係 86 年世界杯法國四強輸俾德國!  皇上係自從拍天尼之後, 呢廿幾年黎再一次有人值得我去崇拜佢!  要一個四張幾, 事業都叫幾成工的人去口服心服一個細自己十幾年的o靚仔, 真係唔易! 不過我身邊就係有一班同樣咁支持皇上的中年人.
我支持陶君行的。
票源一樣,黃洋達乜都無做過出黎搞到一齊死。
真係好憤怒。
我支持陶君行的。
票源一樣,黃洋達乜都無做過出黎搞到一齊死。
真係好憤怒。
果汁先生 發表於 10-9-2012 11:34 PM

:77:不如算啦。
各有支持者…
如果大家互駁,個選舉都完左。我會覺得好無謂。

不如大家撐反國教,同埋黎緊既新界東北事件…
仲有一簽多行問題。