Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超人,T800,李小龍..他們也出來支持你們! 加油呀~~~

堅拒反對將玩玩具政治化!香港真係得人驚,比一班人硬推銷他們的政治理念!
figure雖然無腦 , 但係都吾想比人洗腦 :!
回復 38# quincy

好明顯竜哥被人洗咗腦
SUPPORT!  You never alone, Ww walk with you all!!
過幾年當香港要加稅加到個人收入的30%,割地比大陸,所有樓只會賣得比現在更貴,租金貴到只有專才先可以有能力住,到時先醒就太遲。
😁😊😚聲勢浩大sure win! 共x黨食x啦! 迫墜胎迫一黨迫洗腦,小喇叭!:53:
不好意思 純有感而發 而且太久沒和他們影相了 所以順道將自己感受放埋入去
如果此post令某些人感覺不快或 ...
zooo 發表於 9-9-2012 12:55 AM

對不起Ching ,可能我的言論都會令人討厭,始終這是玩具討論區,政治議題Ching 可有大把地方可給Ching 發表。
對不起Ching ,可能我的言論都會令人討厭,始終這是玩具討論區,政治議題Ching 可有大把地方可給Ching 發 ...
mansit 發表於 9-9-2012 03:57 PM

同意:71:!好果討論政治議題,可去其他論壇發表意見,這裡是討論玩具嘅討論區,無必要在此討論玩具以外嘅議題,最終又有可以變成駡戰。
頭像被屏蔽
回復 46# 月心

但係佢依家擺明係愛黨教育喎. 當然有人人云亦云反洗腦唔O監, 但我相信這只是小數人。 這不是一時興起的活動. 由學民,  之後家長關注組, 到70年代社運人士支持絶食, 佢地都係被洗腦???????????????? 咁你依個念法都係被洗腦囉? :@
:71::71::71::71::71:
各位那是有多爱读书啊
對不起Ching ,可能我的言論都會令人討厭,始終這是玩具討論區,政治議題Ching 可有大把地方可給Ching 發 ...
mansit 發表於 9-9-2012 03:57 PM

呢個post我覺得無咩問題wor~ 我覺得影得d公仔幾有feel~  
呢d post都話離題? 咁TD摺得啦!
回復  月心

但係佢依家擺明係愛黨教育喎. 當然有人人云亦云反洗腦唔O監, 但我相信這只是小數人。 這 ...
darknight 發表於 9-9-2012 05:38 PM

呢位大大唔好同佢討論呢d野la
呢d野大家在心中啦!~~~ :77:
廢事陣間俾人鎖post就浪費左樓主一番心血 :71:
support! what a gd post!