Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 超人,T800,李小龍..他們也出來支持你們! 加油呀~~~

支持!!
C兄,容許我借圖一用,我會注明係出住C兄你既!!!
edmond555 發表於 8-9-2012 10:52 PM

絕對沒問題 ~  用得著的話請隨便用 :)
支持, 麻煩都想借圖一用!
maxcyeung 發表於 8-9-2012 11:18 PM

絕對沒問題 ~~~~~
支持 :71::71::71::71:
呢排無論電視,報紙,facebook都表達反國教,反洗腦,已經唞唔到氣,盡量唔睇唔望唔聽,估唔到諗住上來睇下玩具輕鬆下,點之連哩度都侵佔埋:70:
:71::71::71: 清者也......................何謂洗腦???????????
超討厭的洗腦論,一群被洗完腦的人出來反洗腦。
mansit 發表於 8-9-2012 11:06 PM

正爆! 借Share~ (會注明from http://zooohk.blogspot.hk/)

Saw your blog... 你D相會唔會靚得有點過分?
支持,激讚••••••••••••:71:
回復 18# zooo

因為面書個COVER唔夠高, 只能CAP到句字, 同你講返聲先.....但真係一幅好圖, 多謝
回復 21# minglau0308

應該係問,何謂一群被洗腦的人?
支持,樓主好波,而且圖又靚:71:
:71::71::71::71::71::71::71:
回復  zooo

因為面書個COVER唔夠高, 只能CAP到句字, 同你講返聲先.....但真係一幅好圖, 多謝
maxcyeung 發表於 9-9-2012 12:00 AM

不打緊 你在那裡用得著 都歡迎隨時轉貼 ~
連Figure都要出來支持"反國民教育" :34:
頭像被屏蔽
吾關我事,吾關我事,吾關我事,吾關我事,吾關我事,吾關我事,吾關我事,吾關我事,吾關我事,吾關我事,吾關 ...
cheukkh 發表於 9-9-2012 12:33 AM

認同! 就算係唔關事, 難度道就不用關心嘛?