Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: fktuen

[個人收藏] 【Figutto】Shining Wind 吳羽冬華

我都係等FIGMA x2
同之前夏音一樣好難接受
吉野凜花 發表於 6-9-2012 12:19 AM

我也很其待 figma 出 Shining Wind 可動figure~ :78:
thankyou分享~!
等左咁耐...而家真係唔知入唔入佢好....
上隻Seena真係出得幾好幾有水準....估唔到吳羽冬 ...
MAX 發表於 6-9-2012 12:49 AM

上隻 Seena 出得好好。上色、造形等也屬上級。
想不到 figutto 學埋 bandai 咁衰....大熱人物馬馬夫夫.....
我還在等figutto的dirty pairs,現在心裡有底了。。。。。這類女女可動figure,越做得大,越多穿崩。 ...
gazza1211 發表於 6-9-2012 10:11 AM

如果係第一代 dirty pairs 就好了!!! :D

以可動女女來說,暫時 figma 出得最好。
近來的 Yamato Neuromancer 亦很出色。大大隻,更能顯出女性美。
可惜的就是配件少.....
I feel sorry for you...

Hope figma or yamato x cerberus will make this one in future
roundbun 發表於 6-9-2012 02:23 PM

I'm so looking forward to production from Yamato Neuromancer!!
Honestly on 冬華's shoulder, i'll do something to fix it!! :!
睇反先前出的 久壽川 和 向板環 也是用同樣的肩膊關節,
但就係今次手工差左.....

"橙皮紋"就 ...
fktuen 發表於 6-9-2012 03:15 PM

琴晚開盒玩, 一打開, 見到好似件年部件都有"獨立包裝", 真係有"驚"喜...
見到條DRESS, 面相都用左膠紙包住左...我終於明點解會甩咁多消光了...:31::53:

"橙皮紋", 諗緊可唔可以反轉手臂當睇唔到...:56:

想問一下tuen 兄會點搞shoulder 關節:handshake:
密實袋的話, 一直搵唔到擺面相既size ge...:die: