Toysdaily 玩具日報

查看: 9882|回復: 31

[玩具報告] 來自外星混種的hero Pitt & Tommy

Legendary Heros BAF Pitt & Tommy

外星混種人..
Tommy 的細路
PITT

Pitt 是一個虛構的人物出現在美國出版商 Full Bleed Studios 的漫畫系列。由Dale Keown 創建的他第一次出現在Pitt # 1 (1993 年)。Pitt 是人類和外星人的混合體, 這被稱為外星人種族基因工程,作為殺人機器。他看上來似外星人多於人類,血紅色的眼睛,灰色的皮膚,沒有鼻子,尖銳的特大型的牙齒和大魔爪!

有關Pitt的威水史
Pitt 最後被目睹時擊敗了惡魔 Urgral Thul
Pitt vs Hulk 也只是平分秋色

wow
呢隻Pitt
新鮮又美空運到港
大大隻o既Build a Figure
靚靚o既漸變色
加上那些膠得好鐵o既鐵錬
還有那可動的四隻手指
雖然入得好貴
但有入冇錯喇

外星怪Pitt

比例

PVP

PVH

好物
呢隻Pitt就係傳說中o既神物
越拍越喜他
哈哈

謝分享:71:
這隻真是好物呀~我之前也在baybay高追了~
整個LCBH系列亦出得很好呀~
Ching有冇買埋Savage Dragon? :58:
確實是精品!造型還霸氣~~
無記錯......佢好像是....似龍珠大蛋 ......要買齊一套, 而每隻入面先有佢手手腳腳....先合到佢 ,

我當年都為左佢先買一套, 之後就放返無佢配件個隻出去.......哈哈

因為 Pitt 好小好小有出 Figure

支持下....買左好幾年既老散.....可惜就係冇左個大佬~!!
好正點~~~無論外觀可動度都超優~~~~:D
支持下....買左好幾年既老散.....可惜就係冇左個大佬~!!
SARU 發表於 5-9-2012 10:40 AM

我都鐘意買老散   有時炒到痴根
反之老散就超抵
嘩 ~ 好正呀 ~ 雖然小弟唔識呢個角色, 但見到都心郁郁 :D
支持下
太酷了~~~~  手指都可動  夠晒大隻!!
大大識貨呀! :71:

依隻好貴啊......
想搵都搵唔到
btw
我而家先知牌皇個effect 可以甘用
:x:x:x:x:x
身形同價錢成正比的神物!! good!
This one is pretty cool~!
幾年前趕到尾班車尾買到老散
pitt好玩過兵
謝分享
這隻真是好物呀~我之前也在baybay高追了~
整個LCBH系列亦出得很好呀~
Ching有冇買埋Savage D ...
waiwaigor 發表於 5-9-2012 09:36 AM

Savage Dragon 未注目..
ching一講去look look先..:58: