Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 葛咸城的守護者 - 暗黑騎士 蝙蝠俠

旺角廣華街四樓有四仔附近
EB的東西要無現貨賣,至會多人覺得鐘意,很奇怪。
WOW, Supa duba nice pic dude,
Still waiting for Permission from my wife................she allowed me to order the HT one cuz at the Comic Con she said that the HT one looks alot better, but now...................all the poisonous pic doing is my leverage is talk my wife into it but still on pending.........
望住距噶眼神,簡直殺到萬千小女的心啊。。 .Good!!!
改得好呀,可惜我無咁嘅技術!:sad:
開盒睇左一陣已經成手黑哂,不禁以為夜移,原來只係好似D黑粉末嘅東西,可能用來消光吧!

但隻右腳大脾較有D問題,又要返EB行一轉
你好師兄...想請問佢隻護手係用也物料造?因為聽講話有D貨嚟果時D角屈咗:80:,但係就唔可以屈番直同埋本身好軟吓?
回復 97# feron315
護手係軟膠,如果變形屈曲左,加熱就可以修正。
開盒睇左一陣已經成手黑哂,不禁以為夜移,原來只係好似D黑粉末嘅東西,可能用來消光吧!

但隻右腳 ...
Dr.AL 發表於 11-9-2012 01:10 AM

右腳甚麼事?
想請教 MAX 大點分開條 T-back 除上身出來?
想請教 MAX 大點分開條 T-back 除上身出來?
Dr.AL 發表於 26-9-2012 03:22 PM

腰背有個三角形扣位, 有膠水貼住, 只要小心慢慢搣開佢, 就可以拆開T-back,
扣位或者因此會有少少損壞, 裝回時用膠水貼返就ok~
但要小心唔好整斷條T-back~
腰背有個三角形扣位, 有膠水貼住, 只要小心慢慢搣開佢, 就可以拆開T-back,
扣位或者因此會有少少損壞, ...
MAX 發表於 27-9-2012 02:26 AM

Thanks, MAX 大 !!!:77:

衫裏面是否有膠水定位 ? 難拆嗎?

唔好意思咁多問題 , 隻 EB Batman 剛到手 , 好想快D 幫佢墊靚 :64:
衫裡面冇膠水定位,唔算難拆。
Ur pics have caused me to buy one as well, totally worth it