Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 葛咸城的守護者 - 暗黑騎士 蝙蝠俠

大膽改造!!!!!!!!!!!!好強呀!!!支持改造!!!!:$
個個唔係.Batman PDA...

係Batman 比人放火燒完之後,打電話叫佢管家救佢...........:73:
個個唔係.Batman PDA...

係Batman 比人放火燒完之後,打電話叫佢管家救佢...........
布魯士 發表於 4-9-2012 12:43 AM

即係Batphone....:)
thankyou更正~~~:love:
我也要轉貼....因為實在是拍的太棒太吸引人了
我會例明原圖出自玩具日報的MAX拍的
布魯斯偉恩 發表於 3-9-2012 09:14 PM

謝謝你~~~~:77:
個嘴可以折出來
Strawberry 發表於 3-9-2012 08:03 PM

係呀~~配合唔同眼神互換~好玩好多~!
不要在毒我了~~
看到大大的分享
我中的毒更深了
這是我看過介紹最詳細的一篇
讓我更加確定買他是對的
布魯斯偉恩 發表於 3-9-2012 08:56 PM

大大你入手了沒有?
回復 6# Douglas.M.Saint

thankyou very much~!!德哥~!:77:
多謝各位大哥的回覆和讚美~~!:64:

部份師兄好期待下次隻joker嘅分享...我會盡量加把勁去攪....:*

太毒了吧!!
太大隻很難拍攝,再自改真係有HEART!!
Dick.Po 發表於 3-9-2012 05:07 PM

大件野真係比較難拍....:( 角度距離唔配合, 影出黎都容易變形....
燈光都係一個問題....但最大問題係背景,  1/4頂爆我個影棚...
我架42"LED電視都唔夠大做背景.... 所以索性玩退地....
不過似乎係玩緊自己:Q...不過又玩得好過癮~~:DD
NIce share!!!! Support
睇左幾位大大改完之後D相,中哂毒!! 昨晚已叫朋友訂一隻,仲有皮帶扣送,可以扮batman,正!!
好毒呀~~~~~~~~~~~~~~~:no:
好圓!用心超水準之作,enterbay應一早請樓主拍官圖
最有心機果張應該係落雨果張.....有晒雨水反彈既效果!!!!!!!!!!!:71:
D相好毒!起初无兴趣都会。。。现在已动摇。。。。。
做完手術成只隻嘢唔同曬