Toysdaily 玩具日報

查看: 8793|回復: 17

[玩具攝影] GIGA DRILL BREAK!!!! RIOBOT 紅蓮裸眼+大鑽

本體既PREVIEW
http://blog.yahoo.com/kyo353/articles/821206/index

由於友人借左個大鑽俾我...所以我又拎返出黎影下...
本身想8月底POST做個壓軸...點知PS執耐左...遲左2日...
去圖...

"西蒙,不要忘記, 相信自己
不是相信那個我相信的你
也不是相信那個你相信的我
你要相信的是那個相信自己的自己!!"

"必殺!!"

"GIGA!! DRILL!!!!"

呢個鑽真係好重...要用2個地台支撐之外仲要落多個係本體度...

"BREAK!!!!!!!!!!"

PS走晒D地台...因為乜都唔識所以用左幾日時間-__-"

"再見了,兄弟"

雖然唔係原裝鑽...不過成隻紅蓮總算玩完啦...
多謝觀看

9月係時候清下D ROBOT魂啦...

喜歡的話請留個言
小弟既其他作品, 請到:
http://blog.yahoo.com/kyo353
good pics pal, bandai also release it in SRC soon..
good pics pal, bandai also release it in SRC soon..
taken 發表於 2-9-2012 01:20 PM

笨大可以跟住佢黎出...再加上有合金PARTS...
真係好吸引
千值練今次真係俾佢打左一巴:56:
Ask your friend to lend you the stand?
這隻 的設計師ケミカルアタック
也是MB自由、ROBOT魂AGE1、RIOBOT デルフィング 第一~ 三形態
的設計者
Ask your friend to lend you the stand?
genesicgaogaiga 發表於 2-9-2012 02:44 PM

我FD淨係借左個鑽俾我咋
我用返自己平時用開個D咋:68:

這隻 的設計師ケミカルアタック
也是MB自由、ROBOT魂AG ...
til520102 發表於 2-9-2012 03:18 PM

呢條友設計既野外型真係唔錯:71:
Nice photos :71:
Can you tell us where is the drill come from??
i want that drill~~~~~~~ :63:
if there are model kits will be great!!!!
謝謝分享~~~呢排好多正野出。。我個隻都仲未得閒玩。。。:63:
Can you tell us where is the drill come from??
iamsamuel28 發表於 3/9/2012 00:00

Ichiban price

太靚啦!
可唔可以話比我聽幾時出同埋個價錢
多謝咁多位既支持...
岩岩搵到個鑽既資料俾各位參考下
http://bpnavi.jp/files/premium/gurren-lagann/a.html
但係香港仲搵唔搵到就真係唔清楚啦...:55:
:71:一番的大鑽果然比CVK氣勢好多
師兄D相影得好好,尤其D post擺得好靚好型