Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 來年又要同HT打工了...

回復 47# kevinwong4ever
kevin ironman唔岩你架?
回復 56# jackie1011

BTTF絕對係大愛啊!:34:
回復 62# Softsong
我三集都有睇晒!勁正!:71:
回復 63# jackie1011

到時HT出果陣有冇興趣入黎玩下?:p
都唔中!可以過我自已嘅生活!:51:
回復 64# Softsong
要睇下出圖似唔似先!
呢4個拉臣我中2個啫
Superman:43::43:
man of steelm 一定入啦..但真心想知道BATMAN會係邊種:58:
我有mk4(suit up gantry),mk5,mk6,ironman已經跳坑,其實睇o黎個個咁上下,無謂再入新的,一來無乜特別,如果仲要入都只會追mk1(2.0),其餘毫無分別。ironman師兄唔好插我:shy:
Batman is Adam west with robin
我有mk4(suit up gantry),mk5,mk6,ironman已經跳坑,其實睇o黎個個咁上下,無謂再入新的,一來無乜特別,如 ...
Eddie82 發表於 2-9-2012 06:47 PM

:77:恭喜你跳得到坑....我應該呢一生都跳不出...:unhappy:
Batman&iron man3 :79:
回復 66# jackie1011

都岩既,但我相信ht都應該會整得似樣既:71:不過如果出時光車,就真係唔洗諗,即刻去馬的了,haha:34:
回復  kevinwong4ever
kevin ironman唔岩你架?
jackie1011 發表於 2-9-2012 01:54 PM

我有mk 5 同訂了mk 7了,夠了!!~~~~~~~:78: