Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 來年又要同HT打工了...

頭像被屏蔽
無隻中可以入其他嘢!!~~~~~~~~~:73:

買H記figure搞得一肚子怨氣...大貨久等不到...我已經厭倦了......
Vendetta 發表於 1-9-2012 04:39 PM

買ht要等已經唔係咩大新聞,所謂食得咸魚抵得渴,唔通等出左貨先來高追咩? 近期派貨嘅Mark 1 同武士P 都不枉苦等多時,你成肚怨氣,ht真係唔適合你玩:38:
嚴選先買....................
說好的game版Batman呢???
尋晚睇完復仇者,想買齊所有 ht 添...
上下盤 發表於 1-9-2012 04:30 PM

其實好多人跳ht 坑都係因為avenger,又加上動漫節所有報紙幫ht宣傳
俾多d人知道香港有呢一間可動首辦公司,又做得好真
當然大多數人買都係因為ironman,連我好多女仔fd 都鍾意ht d 頭雕
所以ching 你想買齊一d都唔出奇
當然宜家後追都唔係好貴
(因為宜家only bid單,如果一出現貨就一定貴4-500)
ching.....ht野真係早買早享受

利申:玩家.....之前出左batmobile 再版冇訂,即刻bid 單...貴800....宜家諗返起...真係好值
因為宜家丫烏d 現貨炒貴晒:he:(你睇bat pod 都見到相同情況)
回復 7# 上下盤
師兄未入架咩?:69:
回復 12# 玩具王者
superman我覺得套衫有突破,所以個心已經預左買!
回復 15# kaibkaib95
你話金色果隻,好似話唔係mark 8黎架!係tony製作出黎既無人駕駛ironman!:36:
回復 16# EricBanana

應該會永無止境追到老!:71:
回復 17# Softsong
師兄!你好似有大愛woo!
回復 18# blam
superman !會出新角色頭雕,同新衫,會無左條紅色底底!:71:
回復 20# 724811
ironman毒你唔到既話,可以坑返唔少錢woo!
回復 25# sonsonsun
今次ironman起碼會出3隻以上!
我想佢出新既war machine呀!!
Superman,睇做型照就麻麻。 Back to future中晒呀,童年回憶呀!!