Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 魔動王3巨頭最終回 - 超級風飄俠壓軸登場!!!

Me 2 , 魔動王~都算完夢^^
Me 2 , 魔動王~都算完夢^^
getterB 發表於 1-9-2012 12:20 PM

係呢, 恭喜大家一齊完夢呢.....:43:
如果廠商可以改善qc又出返舊果3款主角機都會考慮一吓~:58:
係呢, 恭喜大家一齊完夢呢.....
如果廠商可以改善qc又出返舊果3款主角機都會考慮一吓~
ray文 發表於 1-9-2012 12:23 PM

我情願r魂或sr出好過:80:
我情願r魂或sr出好過
yugi 發表於 1-9-2012 12:24 PM

呢個提議更好啦.....多返啲合金仲正~:71:
樓主, 我想問你變人面大脾個兩塊野可以合得埋嗎?

我見你個隻都係合唔到?????:36:

魔動王MegaHouse系列終於都在本月推出埋三位主角最後一位 - 超級風飄俠喇~  雖然今次呢隻風飄俠啲Q ...
ray文 發表於 1-9-2012 12:43 AM
樓主, 我想問你變人面大脾個兩塊野可以合得埋嗎?

我見你個隻都係合唔到?????
馬仔 發表於 1-9-2012 12:27 PM

馬兄, 我果隻都係合唔埋呢.....唔知係設計定qc問題喇....但我多數display人型所以影響不大呢~:38:
我初初都係DISPLAY人面, 但佢呢隻死人野變得唔完整, 變番人算啦.:38:

馬兄, 我果隻都係合唔埋呢.....唔知係設計定qc問題喇....但我多數display人型所以影響不大呢~
ray文 發表於 1-9-2012 12:30 PM
我初初都係DISPLAY人面, 但佢呢隻死人野變得唔完整, 變番人算啦.
馬仔 發表於 1-9-2012 12:33 PM

:DD, 唔知點解我都覺得, 三巨頭中, 風飄變人面個look好似怪怪地....:(
回復 17# ray文

現在等緊~es合金功夫貓~又一童年夢~正^^
回復  ray文

現在等緊~es合金功夫貓~又一童年夢~正^^
getterB 發表於 1-9-2012 12:41 PM

呢隻我都有訂呢~ 又係正野!!:shiny:
, 唔知點解我都覺得, 三巨頭中, 風飄變人面個look好似怪怪地....
ray文 發表於 1-9-2012 12:37

我都覺!好頭仲以為未完全變晒型添!
Nice photos, thx for sharing
影得好靚XD
不小人都為左完夢買晒3隻~~~
(佢再出個D邪動王.........真係唔知有幾多人會買= =)
我都覺!好頭仲以為未完全變晒型添!
狂四郎 發表於 1-9-2012 01:02 PM

係啦, 唔知點解呢.....:?
四郎兄都有入到~:)
Nice photos, thx for sharing
captainamerica 發表於 1-9-2012 01:31 PM

多謝支持呢~:)