Toysdaily 玩具日報

查看: 24477|回復: 51

[玩具攝影] 魔動王3巨頭最終回 - 超級風飄俠壓軸登場!!!

魔動王MegaHouse系列終於都在本月推出埋三位主角最後一位 - 超級風飄俠喇~:$  雖然今次呢隻風飄俠啲QC真係麻麻呢, 小弟要揀十盒八盒先揀到較為合心水....:oh: 而且今次隻風飄俠啲關節又比較鬆, 如果唔係為咗儲齊魔動王3位主角都真係唔會入手呀....Anyway, 終於都可以完夢喇.....相信亦會係小弟最後一隻魔動王呢....(如無意外)~:36:

沿用過往兩子嘅boxart設計~:)

基本配件及魔法陣地台~:78:

先嚟頭型魔神形態~:shiny:

本體前後樣貌~:!

風飄俠當然唔少得其招牌武器魔法弓啦~:love:

又嚟近期大熱拉弓pose呢~:he:

終於3子齊集, 當然要嚟個大合照啦~:handshake:

終於完夢喇~ Yeah!!:$

唉~完夢得黎都有D覺得BAD ENDING...
點解要LAST果隻先咁差...一早差既話真係彩佢都傻.....
其實呢間野唔只一個系列攪成咁...如果我冇記得NG騎士都係佢出...
又係一套好卡通比佢玩死...呢隻關節鬆...件易甩...水口明顯...上色有問題....
簡單黎講呢間野冇下次~!!!
魔動王MegaHouse系列終於都在本月推出埋三位主角最後一位 - 超級風飄俠喇~  雖然今次呢隻風飄俠啲Q ...
ray文 發表於 1-9-2012 12:43 AM

入黎支持下Ray文兄先...
人型大合照...
:71:
唉~完夢得黎都有D覺得BAD ENDING...
點解要LAST果隻先咁差...一早差既話真係彩佢都傻.....
其實呢間野唔只 ...
太子touch 發表於 1-9-2012 12:58 AM

一定呢, 通常廠商頭在系列頭一隻都會盡量出正啲.....如果唔係就真係搵鬼買喇...:58:
所以今次多數人都係焗買, 冇計.....為咗完夢~:42:
入黎支持下Ray文兄先...
人型大合照...
小堅 發表於 1-9-2012 01:00 AM

mud小堅兄都咁夜呀.....THX~:77:
因為人人都擺頭型大合照, 所以咪整張人型大合照囉~:34:
完夢完夢.我都收手.
mud小堅兄都咁夜呀.....THX~
因為人人都擺頭型大合照, 所以咪整張人型大合照囉~
ray文 發表於 1-9-2012 01:10 AM

見聽日放假未執下個玩具櫃...
你好有心機...
一定要支持你...
:71:
三隻黎講對超級地隱俠最有愛
見聽日放假未執下個玩具櫃...
你好有心機...
一定要支持你...
小堅 發表於 1-9-2012 01:23 AM

原來係咁....我原本都放假架, 但最後都要返工呢....:30:
多謝小堅兄十卜~:)
完夢完夢.我都收手.
聖鬥士星矢 發表於 1-9-2012 01:14 AM

Gary兄你都好快手啦, 見你咁快post相上面書呢~:71:
相信出埋呢隻風飄俠之後, 好多ching都完夢鳥.....之後嘅邪動王同兵又唔係太吸引~:38:
三隻黎講對超級地隱俠最有愛
cybster 發表於 1-9-2012 09:48 AM

始終係主角中嘅主角呢, 特別好feel呀!:71:
風飄同水捲都係舊果部靚d
風飄同水捲都係舊果部靚d
yugi 發表於 1-9-2012 11:19 AM

係啦, 如果可以出返舊果3部都會考慮入埋~:(
係啦, 如果可以出返舊果3部都會考慮入埋~
ray文 發表於 1-9-2012 11:36 AM

哇....但一諗起咁嘅qc:34:
哇....但一諗起咁嘅qc
iamfinethankuuu 發表於 1-9-2012 11:48 AM

係啦, 所以真係好矛盾呢....但用嚟display還ok嘅~:p