Toysdaily 玩具日報

查看: 7079|回復: 39

[新品消息] Marvel Universe 3.75" 2012 WAVE 2 (已出)

Scarlet Witch

She-Hulk

Punisher

Kang

Future Foundation Spider-Man
巳決定不再去HB....加價加到....隨緣吧
人物 發表於 31-8-2012 11:48 AM

Agree! 夾硬要人付多一㸃!不如叫set for six
人物 發表於 31-8-2012 11:48

駛能幫襯佢! 大把地方有得賣 :71:
今次呢wave值得set入
Agree! 夾硬要人付多一㸃!不如叫set for six
avengers2012 發表於 31-8-2012 11:58 AM

HB 即係幾多$?
駛能幫襯佢! 大把地方有得賣
Daredaddy 發表於 31-8-2012 12:35 PM

Can u plz pm me where else hv(except hB and Ins) thzT^T
邊度有得買ar???pm我可以ma Ching!!

睇番咁多隻mu (同考慮價錢後), 最後入左佢地:

隻punisher 真係好正~!

頭雕做得好好, 係劉華commander 之後又一精品:

雙槍一刀除左可以插哂落袋o既另一重點 - 有上銀油~!!! 連ML BUCKY咁Q大隻跟O既槍都冇上銀油, 呢隻MU PUNISHER 竟然做到足~! 重要係局部上, 唔係成支上色~ 第一次跟足官圖~! 一開黎睇果陣, 果種感覺, 就好似買A片第一次發現內容跟封面咁令人感動~~~

PUNSIHER 按: "入我MU好過入隻ML 啦....."

Douglas: I have deleted your first pic cause it show the exact price.  Please pay attention to it!
駛能幫襯佢! 大把地方有得賣
Daredaddy 發表於 31-8-2012 12:35 PM

死! 今日先返香港, 一定無哂!!  
PLEASE PM ME too!!

頭雕做得好好, 係劉華comm ...
goldwater 發表於 31-8-2012 03:03 PM

死圖!! fix it PLEASE
我手機用SAFARI都睇到 ~
(用TOYSDAILY 個APP, 係會間中死圖O既~ :78:)
嘩,我professor x那wave都還沒買到呢。。。這wave要全入了。關節還比ml好很多。
" 一開黎睇果陣, 果種感覺, 就好似買A片第一次發現內容跟封面咁令人感動~~~"
我鐘意你呢句!

頭雕做得好好, 係劉華comm ...
goldwater 發表於 31-8-2012 03:03 PM

two pack係邊到買架@@?
小弟有意一入...can u pm me plz?:handshake: