Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: classicpredator

[分享討論] 無料小報: 1. 性感#帶蝙蝠肚兜 2. 攞貨CHECK件好去處 3. 和鐵男試鐘 :)

算啦,真嘅batsuit都可以調節長度
呢D純包裝問題,點解唔set好先display; 其次係個肚兜一伸直腰就無回彈設計咪?咁每次要攝入去都幾煩。
darknight 發表於 30-8-2012 05:47 PM

有乜問題呢?隻野已經"全數售罄",根本唔需要再display得咁好
已經想買都買唔到...hahaha
始終都是最愛。。。
有乜問題呢?隻野已經"全數售罄",根本唔需要再display得咁好
已經想買都買唔到...hahaha
Toro 發表於 30-8-2012 07:56 PM

係啦,有得睇冇得食,唔通迫人bid單咩... :ar:  
根本係個陰謀嚟!! :angry: (講笑)
其實應該挺胸都冇而家凸咁多出黎…
反而我好在意佢個肩甲好平扁, 唔夠漲卜卜....
1/4個件個肩甲就造得好好多....

另外, 大脾好肥.... 希望HT會FINETUNE....
反而我好在意佢個肩甲好平扁, 唔夠漲卜卜....
1/4個件個肩甲就造得好好多....

另外, 大脾好肥.... 希望 ...
MAX 發表於 12-9-2012 11:57 PM

對,
dx12 個辦個對大脾真的太粗,,,比例有點怪,,

死火.... 不過題外話, 屋企夠鐘換SOFA, 雙人床, 餐枱(各用了差不多5-7年以上), 在實惠看中的分別1.5K (假皮), 2.8K, 1k... 嘩, 原來不知不覺D公仔其實好鬼貴同唔多化算.... 就呢入坑三四年完來入了無數次 "沙發" (e.g. DX), "雙人床" (=1:4 BATMAN) 同"餐枱" (=catwoman)..........:time: