Toysdaily 玩具日報

查看: 6217|回復: 22

[分享討論] 無料小報: 1. 性感#帶蝙蝠肚兜 2. 攞貨CHECK件好去處 3. 和鐵男試鐘 :)

不想連開三POST洗板,索性3合1~ :34::34::34:

Darknight 報導一. 性感#帶蝙蝠肚兜
今日下午攞鐵男I 2.0,望一望廚窗,嘩,我地FANS 動漫前後排隊攞貨超辛苦,點知BATMAN DX12 做MODEL都做到好鬼慘。 由型爆的TDK腹甲變了情慾小肚兜 :58: 既然 "做" 到衣冠不整,不如著好衫先DISPLAY示人。 或者HT應叫真正狂熱份子 (要玩具唔要老婆仔女O既我... 講笑:p) 去比比提示。

再對比下一些護駕心切的兄台會明我講嘜~ 不喜任插 :ar: (好痛耶~)

Darknight 報導二. 攞貨CHECK件好去處 :love:
不是個個師兄住九龍,件貨有事可即回HT換件。 何況鐵男都幾大件,來來回回好鬼煩。 本來一出HT門口會去對面右手邊逃生門外小廊CHECK。 不過試過汗流浹背麻鬼煩後,今天把心一橫上兩層去了女人世界... 一上電梯一個正位~ :)

可能有更隱蔽的地方,但被HT逼我做免費企街/宣傳紙板後,我已不理專嚴和儀態~

不過公平小小,我一入HT就問COUNTER IRONMAN MARK I (2.0) 心口燈由光到暗到全滅係咪都叫無事。 佢載釘截鐵話唔係, 一定可以換~ 不過如果一早浧清咪唔使令一眾師兄們擔心死...

Darknight 報導三. :love:
和鐵男試鐘... 試心口燈... 試了分鐘都無事算數. OK~ :)

SEE YA~ :73:
個肚兜真係要高番少少~~~~~~~~:(
第一個問題, 好早都見到.
其實個設計可以好少少去HOID 實佢∼
薄落移位下墮.........
呢個都算係我一直最關心既問題
見佢有d相又正常,有d就分到勁開
頭像被屏蔽
唔知點解愈來愈墜, 愈墜愈性感? :66:試燈試7分鐘。唔知做嘜今日iphone修正唔倒。
頭像被屏蔽
回復 8# matthewxd1998

頭像被屏蔽
回復 11# dogjumpjump

我都認同 ching 講法, 應該只係挺直左個人, 所以胸甲拉高左, 個情慾小肚兜就現左出黎,
睇 HT 相某 D pose 就好似冇呢個問題 ...

呢D純包裝問題,點解唔set好先display; 其次係個肚兜一伸直腰就無回彈設計咪?咁每次要攝入去都幾煩。:80:
以前地庫有幾個座位﹐幾年冇落過去唔知仲有冇
回復 14# skincat

重有,但4:30後才開,好煩;樓上女人世界無呢個時限!