Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 人仔貓

[其他] [ Iron Man - Mark VII ] 最理想 Bonus

IRONMAN系列就好似一隻會生金蛋的雞一樣,出乜都賺的,有機會出的佢都會出,成個IRONMAN系列起碼可以出多兩到三 ...
emilykls 發表於 27-8-2012 16:39

我都希望係...因為我仲等緊[ Whiplash Mark II ] ...:help:

我都希望係...因為我仲等緊[ Whiplash Mark II ] ...
人仔貓 發表於 27-8-2012 06:43 PM

其實呢隻都唔係叫MARK II吧~~ 第一隻都無裝甲,得個肉身~:43:(我真係黎抽下水架咋~唔好太認真:57:)
其實呢隻都唔係叫MARK II吧~~ 第一隻都無裝甲,得個肉身~(我真係黎抽下水架咋~唔好太認真:57 ...
phoenix_fai 發表於 27-8-2012 19:19

個名我都係跟官方叫架咋~:(
係咪要1/4先致會出到可以著甲呢?
jackie1011 發表於 27-8-2012 16:47

...我諗就算整件1:1, 實際亦未必可以整到畀人形穿著......
我都希望係...因為我仲等緊[ Whiplash Mark II ] ...
人仔貓 發表於 27-8-2012 06:43 PM

其實都有機,話唒係boss,monger都出無理由唔出佢既
我反而想知ht整唔整到avenger個行路版Suit-Up Gantry:x