Toysdaily 玩具日報

查看: 6643|回復: 20

[其他] [ Iron Man - Mark VII ] 最理想 Bonus

應該係果個 變身"蛹" 同對 Sensor手環~

而唔係果粒透綠扭蛋...

不過唔排除會計劃製作...但唔係跟figure送,而係好似"Suit-Up Gantry"咁獨立發售...
只要出個tony人型發光body已經好足夠了!
IRONMAN系列就好似一隻會生金蛋的雞一樣,出乜都賺的,有機會出的佢都會出,成個IRONMAN系列起碼可以出多兩到三年都未出得晒
如果跟呢舊野,唔需要著到上body,
但要做到有D位打得開,
好似Mark5個o急咁得個睇字就免喇,
而且都應該幾大舊...!!!!!!
就算iron man出埋第3集就永遠完結唔再返拍
hottoys都會出ver 2,3,4,5,6,7咁
就好似上面師兄講,iron man係一隻會生蛋既雞,就算隻蛋係畸形都會有人買
係咪要1/4先致會出到可以著甲呢?:71:
不如跟枝 核彈 啦 , 揸住飛幾有型
係咪要1/4先致會出到可以著甲呢?
jackie1011 發表於 27-8-2012 04:47 PM

如果1:4跟手可以裝著埋,我諗冇4000銀以上都走唔到:time:
回復 5# joshuakit

仲有Avengers 2及3
回復  joshuakit

仲有Avengers 2及3
kcnneth 發表於 27-8-2012 04:59 PM

iron man fans真係唔可能唔入晒佢:70:
回復 8# joshuakit
但係我覺得值woo!!因為可以做到好多效果,好多玩法!
回復  joshuakit
但係我覺得值woo!!因為可以做到好多效果,好多玩法!
jackie1011 發表於 27-8-2012 05:06 PM

以hottoys而家咁樣,估計佢最多放大1/6
再絕d HT出漫畫版 近50隻version :66:
可能遲D再出特別版時有呢?都唔係第一次留一手架啦!
如果跟呢舊野,唔需要著到上body,
但要做到有D位打得開,
好似Mark5個o急咁得個睇字就免喇,
而且都應該 ...
kafai1978 發表於 27-8-2012 16:41

呢個"郵筒"按比例大概半個人咁高~

若果整到好似相中有部份機關可以開合下都唔錯~
Suit-Up Gantry 都並非真係可以裝卸盔甲,而只係可以郁下D機械臂,但作為hobby已足夠~