Toysdaily 玩具日報

查看: 4983|回復: 24

[玩具攝影] 佢地既共通點.......?_?

好久沒拾過書櫃了,最近加了幾位新成員(有一兩隻是後追的)有新成員就當然要有新擺位啦~^^~ 終於就變成咁啦,有沒人睇出個共通點(答案沒有固定LOL)

估中沒獎....:43:
all is ht lol.............
:71:中!所以話答案沒有固定:34: 但係我拾書櫃時心中有另一答案...:34:
個個都冇企地台....!!!!!!!!
個個都係外國人:66:
電影人偶
............................
:36:個個都係 1/6
個個都係賣對眼!
正啊!支援樓主:handshake::handshake:
出呢D 玩具post咪好,好過D人成日問乜問乜,一係9吹!sorry 借呢度吹多兩句姐:64:
一班帶帽仔  :55:
隻隻都過千:60:-----老虎見到一定咁答:what:
都係無 stand display  :38:
佢地都係拍特技片
個個都係男人.:58:
正啊!支援樓主
出呢D 玩具post咪好,好過D人成日問乜問乜,一係9吹!sorry 借呢度 ...
ckc882000 發表於 27-8-2012 04:17 PM

哈哈,多謝支持...我都係開個PO黎搞下氣氛:66:
其實我本身係想將船長放去第度,因為佢唔係Marvel超級英雄:36:但我突然醒起,Disney收購左Marvel:he:所以我當時念緊既係:放低船長!佢地都係Disney既人:66:
可能好無聊,不過其實想分享下有新玩具要擺位時,新玩具要有好的Display位,但舊的玩具一樣唔可以唔理既果種既開心又矛盾的心態(畢竟我的書櫃空間有限:43:)最後PO下我另一邊櫃的FIGURE~

大大們見笑了,這麼少的收藏都敢在這裡獻醜:77: 但它們都是我的寶物,每次拾位時都要花好多時間:要放得安全,要型棍,要有空間感.......:66: 總之玩玩具就係正!!