Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 方程式計畫!! ROBOT魂 GUNDAM F91

自從F-91推出之後, 好多人都讚口不絕...
而我有幸係佢再販個陣買到...
玩上手感覺真係幾好...報告我諗上網隨便搵都一大堆...
所以都唔多講...隨便影左幾張...
順便試下最近新買既燈...
去相!!

ビームランチャー

V.S.B.R. ヴェスバー

個盾都算係厚,但係都通透既...

影完先知鏡頭有塵...搞到有D粒粒野...
原來燈光對攝影真係好重要...
打左燈落去之後好似成隻野都有靈魂咁樣(笑)

次回預告: 高達3號機

想睇小弟其他作品請到: http://hk.myblog.yahoo.com/kyo_353
謝觀賞
正啊:handshake::handshake::handshake::handshake:
這個滲線......很有當年m.i.a.的風格~~
大大影得好靚 :73:

隻F-91隻白膠又唔透, 應該係R魂數一數二出得最好既白色GUNDAM
nice photos.  support.
樓主有無限定版R魂嘅藍色F91?可以擺埋一齊做對比
樓主影得好靚!! 我覺得樓主SET 燈影出來好有F91嗰種味道!! 好實在!!:shiny:
正啊
cfmok2003 發表於 13-8-2011 07:38 PM

THX!!:handshake::handshake::handshake:

這個滲線......很有當年m.i.a.的風格~~
卑彌呼 發表於 13-8-2011 07:42 PM

當年MIA滲埋線我覺得好有誠意...只不過滲得好糟:55:

大大影得好靚

隻F-91隻白膠又唔透, 應該係R魂數一數二出得最好既白色GUNDAM
insomniac 發表於 13-8-2011 08:06 PM

THX!!
我都係見人話出得靚先買黎睇下

nice photos.  support.
gundammsz010 發表於 13-8-2011 08:11 PM

THX!!:64::64:

樓主有無限定版R魂嘅藍色F91?可以擺埋一齊做對比
神宗一郎 發表於 13-8-2011 08:16 PM

我對個隻限定藍色既興趣不大...所以冇辦法做對比...
我反而對個隻透明版有興趣多D:31:

相好靚  F91係我好喜歡既機體
foxhound 發表於 13-8-2011 08:24 PM

THX!
我對佢印象唔算好深...都係打GVG個陣先多左留意...:55:

樓主影得好靚!! 我覺得樓主SET 燈影出來好有F91嗰種味道!! 好實在!!
T-Sniper 發表於 13-8-2011 08:45 PM

THX!!
我都係亂咁SET先走到D咁既效果出黎...:55:
nice pic!!!!:71:
nice pic!!!!
waven 發表於 14-8-2011 12:41 PM

謝薰大支持!!:64: