Toysdaily 玩具日報

查看: 7220|回復: 43

[個人收藏] 求其影之........DX 超合金 Macross yf-29

本來我一向都冇玩開菜, 玩左玩具咁多年屋企都係只得2 盒菜, 一盒係n 年前bandai 復刻既起合金偉基利, 另一盒係dx 超合金 vf25-s, 但盒vf25-s 早排都放左, 今次入呢隻yf-29 真係屎忽痕, 事原早兩個星期係yahoo jp 見到有盒戰隊dx 合金想要於是便落用16000yen bid 到最後都係bid 唔到, 咁我就再睇下其他戰隊野, 點知冇啦啦見到其中一格有隻中古yf-29 賣家話只變形過一次便入返盒標緊12000yen, 根手我諗反正都預左呢16000yen 出黎, 就多手用15000yen 落bid 最後當然中左bid la :(

到手後開盒見到主体同說名書真係好新淨而且個display 架完全冇開過 :handshake:  唔玩由可, 一玩就發覺好正攪到而家想買返 171 同埋下個月出果隻 vf25-g :no:  

謝謝收看 :64:

Yahoo bid 都要十算:80:
:43: 屎忽痕 ~~ :43: 屎忽痕 ~~ :43: 屎忽痕 ~~
最正係八字雞腳mode:71:
工起C兄入手好物:):)
29292929!!
Yahoo bid 都要十算
whitedol 發表於 27-8-2012 14:40

咁係日本買中古都要十算, 冇所謂 la :78:
屎忽痕 ~~  屎忽痕 ~~  屎忽痕 ~~
滴滴仔 發表於 27-8-2012 14:42

係咪 6000 ar 今晚夠鐘 la :78:
最正係八字雞腳mode
巴武藏 發表於 27-8-2012 14:58

我一澩都唔鍾意雞mode, 可能睇得常總同b 仔果d post 多, 而家望落去雞mode 都ok 唔太差 :DD
工起C兄入手好物
29292929!!
kit0829 發表於 27-8-2012 15:38

thanks !! :64:
係咪 6000 ar 今晚夠鐘 la
bbf1125 發表於 27-8-2012 03:53 PM

你幾多...就跟你幾多..max 係6000 ...
你睇我幾醒 :67:
你幾多...就跟你幾多..max 係6000 ...
你睇我幾醒
滴滴仔 發表於 27-8-2012 15:59

多過6000 更係唔d la 不如係hk 買好過 la :78:

如果今晚3 個機會錯過左明晚仲有兩隻 :shiny:
多過6000 更係唔d la 不如係hk 買好過 la

如果今晚3 個機會錯過左明晚仲有兩隻
bbf1125 發表於 27-8-2012 04:18 PM

同我甲緊d 個市la...:78:
同我甲緊d 個市la...
滴滴仔 發表於 27-8-2012 16:48

係既老細 :64:
個屎忽又痕得幾好喎...:he:
入得好! :71::71: