Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: waichan3

[劇場創作] 自製Batman情景故事~

RA's唔先打就唔見咗?

好正,但又好好笑; Gordon唔揸架batpod都可以搞點bane

蝙蝠車@ ...
ChrisLamXYZ 發表於 27-8-2012 09:20 PM

係呀....ra 唔洗打就消失左...
念住整少少搞笑比各位ching 輕鬆下......
香港地方細好難擺太大情景.....不過我都開始汁緊地方....再整大少少情景....
希望有機會再同各ching 分享.....
正  難得肯花心機創作場景同故事 ~
唔挺唔得
cartridge223 發表於 27-8-2012 09:08 PM

都用左少少時間先整好....不過手工就麻麻地.....哈哈.......
再強嘅對手亦不敵福伯:p
福伯才是最強的.....哈哈
好開始~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:52:
真係好靚!!
Support 你, 等你整多D遲D出教學!!
真係好靚!!
Support 你, 等你整多D遲D出教學!!
kun526 發表於 28-8-2012 10:44 PM

邊有資格教人呀...手作仔...不過再整多d 就有機會既,
Any way 多謝ching 支持
情景 looks great:71:
好有HEART的情景!! :71:
暗暗街角蠻有FEEL的,期待以後有更大制作!!
好有HEART的情景!!
暗暗街角蠻有FEEL的,期待以後有更大制作!!
NNSKK 發表於 31-8-2012 05:58 PM

我都覺得街角個mood 好d, 所以禁樣整.....宜家諗緊下一part 點整....
多謝支持!!!
that'smwhat we call play toy...well done
that'smwhat we call play toy...well done
H.X. 發表於 1-9-2012 07:21 AM

ys ,u're right....
我覺得玩具除左display, 要去玩先叫樂趣!!!!