Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: leo_yamtszfung

[玩具報告] 鳥人能源波中誕生既戰士~SHF 鳥人戰隊 Red Hawk~

我成日都百彈齋主,話隻野 d 色似蠟燭,但係不買不買還須買...
garykctse 發表於 29-8-2012 10:40 PM

哈哈, 我可嘗唔係呢~~
口裡說不會買, 身體卻很誠實地俾錢 ~~~ :66:
係,好有可能係上次非公認 d 鋪「賴野」,積左唔少貨(香港戰隊始終比拉打冇咁受歡迎),所以...   ...
garykctse 發表於 29-8-2012 22:10

機會唔係冇既,不過要解決到黃戰士身型問題,要起過新模先得
Support support...............:71:
十卜靚相正Post:43:
支持一下leo兄既分享先:43:
小弟剛剛都開咗黎玩,質素真係唔錯
回復 6# AR樂
多謝師兄支持~~可能Black Condor有別其他戰隊既形象卦~~

回復 8# yundai555555
多謝師兄支持~~
回復 9# lhfsamuel
多謝師兄支持~~宜家睇落Red Hawk個頭真係幾似Angry Bird喎~~

回復 13# garykctse
唔該gary兄幫我解答哂啲問題~~
回復 14# 我乜都冇曬
多謝師兄支持~~希望佢快啲公佈恐龍同百獸啦~~

回復 17# benbenben4213
我都好想睇下佢點整個肥肚腩~~
回復 18# samyeun
多謝師兄支持~~

回復 19# timothy276217
多謝timothy兄支持~~希望嚟緊出既戰隊可以保持水準~~