Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] [Real Steel - Ambush] Hugh Jackman 頭雕修改完進入上色階段 [P3]

頭像被屏蔽
呢隻事實係好有feel. 可惜一開波就玩完
黃昏拍得好正,神秘感∼∼∼
支持外拍,支持正物﹗
回復 4# communistic
Thank you for such information.
主角和背景襯都絕:58:....
師兄真係好有心 , 只要有心就會有好成品 !!! 加油 !!!
3A抵贊半年唔駛就出左隻咁高質素的AMBUSH俾FANS玩,希望Midas都可快KEEP住4-6個月出貨,同快D出埋atom ﹠ noise boy 個辦
較喜歡黃昏那色調:71:
樓主擅用環境拍出好照片 ~~ 讚~~

只想Ambush有返個駕駛員! 希望今次成功!

[BTW]
若閣下Ambush 雙手已開始不舉!! 強列健議你吾好換~ 以免因小失大!! 廢事增加3A 物流負擔!
其實玩多了就會鬆, 好自然既事!! 解決辦法用白膠槳加牙簽搽在關節位上, 多了出來就抹走它!
等兩日就會開始會緊返~~ 小弟try過, Work ga!! 不妨試試! Thx~
個景實在太夾了:71:

回復 25# Clive

師兄,我都想入隻ambush
但聽你咁講d關節好似好易鬆咁?
如果係既話點靚都要忍手唔買:die:
Btw, 樓主個頭雕都雕得好靚
期待完成品同埋ambush影返輯相
老鼠 :50:

當前長度: 9 字節系
:71::71::71: 太强 !!:73:
回復  Clive

師兄,我都想入隻ambush
但聽你咁講d關節好似好易鬆咁?
如果係既話點靚都要忍手唔 ...
KAN0529 發表於 1-9-2012 11:08 PM

單憑性價比係值得入既, 況且關節又未至於太鬆~呢個問題真係好易解決!
這個頭雕我只是修改形態, 未曾完全雕過一個12寸頭, 所以這個只是練習吧!
我也希望能儘快完成同埋ambush影返輯相 ~ 但中間制作問題實在多不勝數!!
希望能一一解決吧!!