Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 介紹:Hottoys Catwoman

頭大腳短
正呀....................................
LeO涼介 發表於 24-8-2012 07:53 PM

C兄.....腰長腳短((#X勤力懶做工))就話正者
呢隻如果面罩除得都會諗下既 , 比想像中差呢個係事實 .
希望各師兄真系做到身體力行,先可以逼到HT尊重每一個作品,唔系下下等下一個VER嚟掠水。:74:
咁睇下星期應該開訂了.
雖然真係身型好差....但應該都會入
無計...睇完套戲已經深深俾佢吸引住...
官圖PS就一定會ga la. 不過figure王呢批相跟本就係動漫節果隻來.
老老實實比你係HT你都想一素體多用啦.......要佢改? 好難啦....

我訂左BW就算, 呢隻pass, 況且連Batman都冇訂
"我訂左BW就算, 呢隻pass, 況且連Batman都冇訂"

同我完全一樣呀!
其實c hing們同意依件0野似女人而唔係偽娘,HT已經算攞咗個飛躍進步大獎架喇!:38:
坐在batpod上不能抬頭(向前望),失望!:38:
回復 15# willyum

如果同呢個一樣我會買 :46:
回復 114# neoneo

應該可以的,不然不會用獨立頸成就兩段joint
回復  neoneo

應該可以的,不然不會用獨立頸成就兩段joint
chungyuihing 發表於 27-8-2012 10:12 AM

但見這幅相,好像最盡只是這樣
頭就OK,
點解ht甘耐都仲o吾敢影張 無面具 素顏相 ? :45:
回復 119# toys991
可能個面具根本不能脫下:49: