Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 介紹:Hottoys Catwoman

放心 呢隻實大把人訂, 排到出街都重得
graffitihim 發表於 28-8-2012 10:30 AM

又排到出街.....:54::54:
唔好卦.......:63::63:
回復 151# EDMONDLUN
其實訂貨可以唔係HT到訂?睇訂單日期黎派貨
去其他店訂都可以
琴日去左間野訂左最新個隻spiderman200蚊訂尾數到時攞貨計反(不個佢會加你50蚊1080蚊)
joker2.0個隻有得訂~.~一定加你錢不個冇拍賣D抄到咁勁
佢話年尾實有
回復 150# Oldcat

一句到尾,唔靚唔買!絶不容忍垃圾!
回復  Oldcat

一句到尾,唔靚唔買!絶不容忍垃圾!
DDDragonball 發表於 28-8-2012 09:51 PM

好!一句到尾我跟你:74:
回復  EDMONDLUN
去其他店訂都可以
琴日去左間野訂左最新個隻 ...
yqyq1475 發表於 28-8-2012 09:45 PM

我未試過係HT以外訂.......:64:
如果價錢唔係差太多,其實HT仲有得訂既話,都係去返HT訂,:67:
因為派貨都應該HT派先...:75:
萬一街鋪到時冇貨咁點..........:38:
我都有同1d街鋪買過現貨,佢地都話ironman mk7 佢地都有,
仲問我訂唔訂,平過HT,$1480 :59:
不過我已經係動漫節訂左了.........:43:
回復 154# Oldcat

我都跟!!
呢隻真係唔靚!! 係時候清醒D,唔好為齊人而買!!
反正一定有2.0
回復  EDMONDLUN
去其他店訂都可以
琴日去左間野訂左最新個隻 ...
yqyq1475 發表於 28-8-2012 09:45 PM

Ching~
容許我SHARE 小小心得, 其實唔介意非第一日訂, 好小要排到落樓下BOR~
我未試過係HT以外訂.......
如果價錢唔係差太多,其實HT仲有得訂既話,都係去返HT訂,
因為派貨都 ...
EDMONDLUN 發表於 28-8-2012 10:13 PM

Ching 我聽人講好似會場訂貴5草,
Ching 我聽人講好似會場訂貴5草,
wayneadd 發表於 28-8-2012 10:22 PM

係呀,會場訂$1580,多1隻綠色膠公仔........:63:
另加2.5hours排隊......:59::59:
係呀,會場訂$1580,多1隻綠色膠公仔........
另加2.5hours排隊......
EDMONDLUN 發表於 28-8-2012 10:29 PM

我本身都排緊...見勢色唔對, 15MINS 抽頭走人
Ching~
容許我SHARE 小小心得, 其實唔介意非第一日訂, 好小要排到落樓下BOR~
wayneadd 發表於 28-8-2012 10:21 PM

師兄,其實我都明白.....:42: :42:
但小弟係一個心急既人,:38: :38:
所以一定要第一時間出去.......:79: :79:
自從joker,batman,動漫節之後,:34:
新出既hulk,狼人都唔洗排隊:71:
可能係太重口味,加定價太進取有關......:67: :67:
回復 154# Oldcat

除左呢隻cat woman 我基本上隻隻都有買,但今次我絶不買垃圾!
Thank you support~
我本身都排緊...見勢色唔對, 15MINS 抽頭走人
wayneadd 發表於 28-8-2012 10:31 PM

我同另外2個朋友排足2.5hours.....:54: :54:
唉....:42: 入到去,主要係因為1:4batman,ironman mk 7,:no: 唔通唔排就咁走.......:$ :$
回復  Oldcat

除左呢隻cat woman 我基本上隻隻都有買,但今次我絶不買垃圾!
Thank you support ...
DDDragonball 發表於 28-8-2012 10:36 PM

老實講,睇完呢隻catwoman,:38:
我覺得bane好正..........:72:
回復 157# wayneadd
E個方法係一D冇去到HT訂架人想訂反如DX11同12唔洗圯拍賣食貴單

最新個隻spiderman話要下年2-3月派(唔知係咪遲訂)
ht外店舖話12月有(問佢點解可以12月出到貨佢話廠同佢講~.~全新)
咪試下ht外訂~.~