Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 介紹:Hottoys Catwoman

我覺得起配件起碼要有
珍珠鍊, 手扣, 同埋可替換晚會眼罩

最好有埋套晚裝換, 可自組同bruce wayne 跳舞果場面, 果場對手戲最好睇

其實都知無乜可能..........或者等DX 20啦....
我想問,舊石其實關貓女事咩?:?
印象中係tdkr入面貓女好似都冇企過係d甘既石頭上面仲要擺個甘既pose:80:
我覺得起配件起碼要有
珍珠鍊, 手扣, 同埋可替換晚會眼罩

最好有埋套晚裝換, 可自組同bruce wayne 跳舞 ...
willyum 發表於 24-8-2012 08:45 PM

Be patient, it would happen in Anicom2013 :he:
薠實個地台係咪就係果架BAT POD 呀???:@    HOT TOYS 係想你地自己買多架BAT POD ~~  ~~一個SET 咁買~~ CATWOMAN + BAT POD ~~:unhappy:
無記錯猫女個頭好似有得發出藍色光!!
:( 可唔可以唔要果舊地台, 個盒細番o的.
點睇個嘴唇都不像樣{:2_120:}波地身型依舊差, 點解唔改? 如果師傅不好意思自己搓揉, 就應該從坊間借一款女pvc來dub.

個標價該歸1180個類.
本雜誌寫 ¥19800
即係應該同bane 一樣1130啦~
still no face!!.....
頭大腳短無身材,樣又麻麻:53:
唔講仲以為條女未夠秤出來行,好似D內地童黨咁。:80:
回復 13# fatestay

19800YEN 同BANE一樣
no change at all!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
個body好似同black widow一樣
女性造型的確係HT既死穴。:ice: