Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] TAMASHII NATION 2012 會場限定販賣品 官方圖 (追加限定品官圖P8)

mud咁啱呀~
ray文 發表於 7-10-2012 12:16 AM

入咗隻wing就會入番tv版隻wing zero, 跟住係Epyon
入咗隻wing就會入番tv版隻wing zero, 跟住係Epyon
cybster 發表於 7-10-2012 10:32 AM

係啦,所以都唔敢亂入呢~ :58:
係啦,所以都唔敢亂入呢~
ray文 發表於 7-10-2012 01:34 PM

睇你忍得幾耐:66:
Ωでもモバゲーでも黄金聖闘士12人集結!と言っているので、「魂ネイション2012」でも黄金聖闘士12人の最新試作が集結するぞ!と言ってみる。10/26∼28開催!
fm bandai twitter

係唔係會有Omega既12黃金聖鬥士展出呢?
Ωでもモバゲーでも黄金聖闘士12人集結!&# ...
stonekeung01 發表於 7-10-2012 05:00 PM

:@電阻出哂12宮啦??
電阻出哂12宮啦??
卡妙 發表於 7-10-2012 05:25 PM

暫時出左山羊,獅子同白羊
但係黎緊光牙佢地會跑十二宮:67:
所以公布定先應該差唔多
睇你忍得幾耐
cybster 發表於 7-10-2012 02:21 PM

應該好忍得架, 今個月仲有EX處女, EX卡隆同MB FREEDOM呀.......而且仲有朋友從外國帶返來嘅Mattel 百獸王呀.....:70:
頭像被屏蔽
回復  ray文

买啦买啦, 我都订左啦, 因为只翼系少少透明同埋&#2001 ...
nycwingo 發表於 8-10-2012 11:48 PM

唔好成日喺度毒人啦......我又要入EX卡隆, 又MB Freedom呀.....:70:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  ray文

每日一毒, 好快你就百毒不侵架啦.  我本来只入卡隆,但follow E个post就 ...
nycwingo 發表於 9-10-2012 12:24 AM

:DD咁大家一齊毒啦.....:57:
一個興趣的價值不取決於價格
[TAMASHII NATION 2012] 開催準備の真っ只中、魂ウェブは謎の写真を入手した。【未解禁】

魂ネイション開催準備の真っ只中、魂ウェブは新たな謎の写真を入手した。
だが・・・・・いったいこれは、何なのだろう?
:? :?
http://www.tamashii.jp/event/26/
手指關節....................不明?????

[TAMASHII NATION 2012] 開催準備の真っ只中、魂ウェブは謎の& ...
stonekeung01 發表於 11-10-2012 03:11 PM