Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] TAMASHII NATION 2012 會場限定販賣品 官方圖 (追加限定品官圖P8)

冇錯呀,已訂鳥…^^,你會入嗎?
ray文 發表於 27-9-2012 12:40 AM

心大心細中,有儲緊MB 同Metal composite
手上都有隻1008, 但隻Prism色好一般
但又諗會場限定 QC 會唔會好d ...:?
心大心細中,有儲緊MB 同Metal composite
手上都有隻1008, 但隻Prism色好一般
但又諗會場限定 QC 會 ...
LemonTea 發表於 27-9-2012 11:24 AM

如果有愛真係要諗諗呢, 因為MB魂限真係唔可以少觀呀~:36:
限定就當作沒看到吧...:!

ツイッターを使ったお便り大募集! 参加型企画のスタートです!!
CD収録のラジオ番組は、
side〈TIGER & BUNNY〉
と side〈非公認戦隊アキバレンジャー〉の2部で構成

http://www.tamashii.jp/special/tamashii_nation/special.html
哦?!!!是不是會有非公認的新作公報呢?﹗
[TAMASHII NATION 2012] 「ONE PIECE FILM Z」がすごい!フィギュアーツZERO 展示情報

http://tamashii.jp/event/25/

akiba showroom
隻WING依家睇落好靚
可惜訂左卡隆同H-01已經冇哂錢:die:
隻WING依家睇落好靚
可惜訂左卡隆同H-01已經冇哂錢
卡妙 發表於 6-10-2012 08:04 PM
咁睇Wing隻色真係幾靚,連個stage都係:)
:61:海盜王 無我既事。。。
隻WING又真係幾唔錯,我指超電王~~~~~:p
有啲想訂埋隻wing添.....:no:
希望遲下有魂SHOP唔係抽選啦
冇買普通版真係好想要
有啲想訂埋隻wing添.....
ray文 發表於 6-10-2012 09:58 PM

我就係中咗隻wing:34:
我就係中咗隻wing
cybster 發表於 6-10-2012 11:59 PM

mud咁啱呀~:34: