Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 12月 SIC OOO Tajadoru Combo (官圖P5)

地台~SIC回歸象徵之一:$
喂!甘搞法唔掂!隻隻都甘型,D圖超毒
我喜歡!!
但唔要地台得唔得.................
真正的SIC!!!!:71::71:
絕對係吸引之作:71:
OOO令我要回歸大SIC"戰場"
極魂此終唔夠玩...
E個應該係試製品...出售應該冇地台吧...
係喎,成日都要人食多D地台呀,特效呀,
定價6510日元,黎到香港可能都要六魚半到7魚半...嘔血~
Agent-Smith 發表於 23-8-2012 01:41 PM

睇個樣都似唔可動:(
全雞形態正:71:
好想快d出tatoba~~~
係咪 SIC Sega 嚟架? SIC 不留無地台架喎! 不如出 Greeed 先啦! 啲造型仲靘啦!

Written as prototype: fixed version at the moment, will be movable later.
Just like tatoba, the prototype is not movable too.
I think the display stand will not be included, like tatoba
係 HJ 刊出嘅 SIC 一般都會用作短篇故事,亦會係「作例」形式嘅商品原型,所以基本上係以姿勢為先,不設關節,而依據故事亦會造出地台,而呢 d 地台一般係唔會係最終 SIC 商品中附上 :77:
係咪 SIC Sega 嚟架? SIC 不留無地台架喎! 不如出 Greeed 先啦! 啲造型仲靘啦!
toy4jeff 發表於 24-8-2012 07:01 PM

:DD
我覺得會無地台:55:睇左好多期hj都係連地台影:43:但出既時候住住係無地台:cool:
我也覺得無地台
若是含括地台一定不只這個價
這應該算是大師做例,不會當做商品發售
好靚仔!:shiny: 連地台勁有SIC初出道舊一、舊二嘅懷舊感覺 ~ “正”!:D