Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 12月 SIC OOO Tajadoru Combo (官圖P5)

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......................... :47:

SIC is back!!! :71:
頭像被屏蔽
其實呢一隻似係咩SAGA HERO呢本書自己整既SIC呀?唔係我地買既呢隻SIC呀?似「不可動」的SIC喎…;
說好的ankh呢
異魔神都跟電王出啦
點解greed唔跟combo出!!!???
其實第一隻SIC OOO 將會幾時出?
冇講幾時出???唔係限定版黎???
其實呢一隻似係咩SAGA HERO呢本書自己整既SIC呀?唔係我地買既呢隻SIC呀?似「不可動」的SIC喎…;
多其 發表於 23-8-2012 03:28 PM

見到頸,手,大腿關節
而且圖左下有價錢
應該唔會有錯:71:
回復 22# Andyccel

咁呀?隻「大雞腳」又令我覺得唔……可以有進步既空間咁囉,因為似隻TATOBA既草蜩蜢腳囉…
見到頸,手,大腿關節
而且圖左下有價錢
應該唔會有錯
Andyccel 發表於 23-8-2012 04:03 PM

真係成個連地台出,真係好正呀:63:
呢個價,無地台就真係比人鬧爆了:36:不過好少見有都比人鬧,其實笨大真係夠膽死無野送都收呢個價架~:66:
點睇都係saga野……大家唔好太大妄想會有地台送……:(
(隻tatoba都係咁o既price,配件一d都唔多……)
到正式出可能仲有改動……
(saga的電王wing form同sic 電王wing form相差度呢……:()

btw,入硬~
(<<<< OOO中毒~)
似不可動,但真係幾靚。
其實第一隻SIC OOO 將會幾時出?
goldwater 發表於 23-8-2012 03:44 PM

九月出,準備彈藥啦
Oh shxx!!! My $$$$$$
靚....:handshake:
令人懷念匠魂....:!