Toysdaily 玩具日報

查看: 7035|回復: 24

[3A/ threezero] 3A Real Steel Ambush x 另類控制員~劣圖分享~

3a好快已經換過隻新比我~~即刻影下相先~!!小弟攝影技術同相機性能有限,隨便分享一下:64:
要多謝ATOM2003師兄發現咁多隱藏機關,可以90度出拳:71:
本來都諗住用wolverine影相,但見有唔少師兄分享左,所以來點不一樣的:34:

起動~~

控制員登場~~~:love:

鐵漢Ambush加可愛妹頭都幾夾:DD

幾張外拍~~(外拍真係好難,個公仔又成日跌,d呀嬸又眼望望,我d技術又差,影極都唔知點咁:42:)

仲有~~想問一下有無同我一樣有問題同3a換左貨嘅師兄,你個隻係咪都開過??
因為3a話換番隻全新比我,但我個隻熱熔膠已拆,d關節已鬆晒,仲要入埋電??:?
頭像被屏蔽
:71:
呢個組合令人諗起鐵人28~
你個隻係唔係隻手斷左呀?
回復 1# chiman0123
樓主, 隻手呢?

隻手比牛牛撞斷左!?:@
我仲未開佢個後腦,入面本身有無電架?
入面本身無電架~
要自己入....
回復 5# coltrane

回復 6# MAX

我原本個隻係個頭斷左~~隻手係跌左幾次跌到甩左,所以就影張"壯士斷臂":DD
我仲未開佢個後腦,入面本身有無電架?
Jimy 發表於 23-8-2012 04:22 PM

本身應該無電~~我send左e-mail問,己覆如下:
關於新寄的Ambush我們為了確保品質無誤,
會再三檢查整個Ambush,關節方面由於有過緊情況,我們已作出相應的調較
而入電方面,由於有客戶反映難以入電,所以亦已幫客人入妥電池

其實我個隻都無咩問題,只係好奇問下姐~!!
因為新開d關節好緊,同無電~!!換左番黎d關節好似比人玩鬆晒同入埋電:45:
我個隻D關節好鬆呀!!!!
唔知有冇我換呢!!!!????
本身應該無電~~我send左e-mail問,己覆如下:
關於新寄的Ambush我們為了確保品質無誤,
會再三檢查整個A ...
chiman0123 發表於 23-8-2012 16:37

唔該,我未check呀,不過我未買電又未開....
腳關節超緊,但手關節有一點點鬆,可以接受。
嗚呀!正呀,,,,,,,,,,,,
好想影呀:help:
好得意呀 !! 呢隻真係無買錯架 , 而家就等佢隻atom呢 .
啲舊化好鬼死正,請問原價大約幾錢?