Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖

[其他] First Look: All-New X-Men

THANKS FOT SHARING:51:
回復 8# Devil_Fudou

Cyclops會有兩個造型:?
一個現代,一個time traveller
回復  Devil_Fudou

Cyclops會有兩個造型
hang 發表於 28-8-2012 07:47 PM

Cyclops歷代點只2個做形
回復 19# simpsons

我意思係CYCLOPS之前係MARVEL NOW一張圖有一個紅色造型, E+個造型變番藍色
回復  simpsons

我意思係CYCLOPS之前係MARVEL NOW一張圖有一個紅色造型, E+個造型變番藍色
hang 發表於 28-8-2012 10:31 PM

最好cancel X死光cyclops 就最好....marvel now 造型好難頂....
回復 21# 人物

睇下咩人畫LA, 我最鍾意CA, 本身覺得個新LOOK唔係幾得, 不過有D人畫得順眼少少:help:
回復  simpsons

hang 發表於 28-8-2012 10:31 PM

鳳凰之力附體中...
回復 23# diamond001

嗰隻好似唔係marvel now喎

下面呢張係Marvel NOW!第一張圖,可能當時造型仲未落實

例如Hulk同Thor已經唔一樣

Marvel NOW!要10-11月先開始,未到正式出果陣都仲可以改既
下面呢張係Marvel NOW!第一張圖,可能當時造型仲未落實

例如Hulk同Thor已經唔一樣

Marve ...
Devil_Fudou 發表於 29-8-2012 11:01 AM

舊圖hulk有甲
新圖就有腰帶
係咪表示之後既hulk會被抑壓力量唔再屈機???