Toysdaily 玩具日報

查看: 9307|回復: 25

[其他] First Look: All-New X-Men

Artist Stuart Immonen brings the original X-Men into the world of Marvel NOW!

Thx for sharing:71:

呢本"All-New X-Men"係講當年最最最初既5人X-Men,Cyclops,Marvel Girl(Jean Grey),Beast,Iceman,Angel,嚟咗現代
呢本唔係短篇漫畫,而係長篇on-going,即係呢5位年青時既X-Men係會長駐現代,暫時冇講佢地會留幾耐
下...呢5個原祖都係EARTH616既?如果係而佢地又長駐既話,咪有時間矛盾囉...佢地唔返去,又邊有宜家既XMEN?
下...呢5個原祖都係EARTH616既?如果係而佢地又長駐既話,咪有時間矛盾囉...佢地唔返去,又邊有宜家既XMEN ...
leftgoaw@y 發表於 21-8-2012 11:36 PM

係616,佢地應該會返去既,只係唔知幾時,睇個勢會留一段長時間
我比較鐘意Avengers,X-men好少睇佢d漫畫
回復 4# leftgoaw@y

time paradox, if they are here now, the current xmen should have been expecting "their young version" to come.

I thought it was a reboot of the xmen tim!
回復  leftgoaw@y

time paradox, if they are here now, the current xmen should have been exp ...
Grimlock 發表於 28-8-2012 03:22 AM

未必,要視乎現代果幾個X-Men後生果陣有冇去過未來
如果冇,就算呢幾個後生X-Men係來自以前既616,佢地黎咗現代之後就會開始咗另一個平衡世界
回復 9# Devil_Fudou

hhaahaha, make "sense::30:
黎個係咪用黎幫AVX洗白??
聽講AVX寫到Xmen好差
黎個係咪用黎幫AVX洗白??
聽講AVX寫到Xmen好差
Andyccel 發表於 28-8-2012 04:31 AM

AVX後,Avengers同X-Men會有好多合作

會有一本新書叫"Uncanny Avengers",由兩隊既隊員組隊

仲有一本叫做"A+X",係兩隊合作

咁咪會有兩個Cyclops同時出現?
咁咪會有兩個Cyclops同時出現?
Gackt 發表於 28-8-2012 04:57 AM

Cyclops, Beast, 同Iceman已經係我上面#8個post幅圖都見到有兩個同時出現啦
相信Angel/Archangel都係
AVX後,Avengers同X-Men會有好多合作

會有一本新書叫"Uncanny Avengers",由兩隊既隊員組隊

...
Devil_Fudou 發表於 28-8-2012 05:45 PM

wow~咁真係除左宇宙級既 仲有咩人夠打:Q
佢地係咪就係用左之前講既新造型?
hulk剷青後有佛既feel:DD
ironman有邪惡feel
thor就豪邁左
ca好似越黎越樣衰
果個拎雙劍+坦胸+印第安頭,有d似暴風女神既係:?