Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [價錢帖] SR合金超能加爾 之 勇者急先鋒 (首頁加PS圖)

好L得閒......

您地真無咩多,係女多$多時間多。:$
好圖,但超能加爾都無睇過就。
sumissum 發表於 22-8-2012 01:31 AM

一D都5出奇,很多拉打片我都冇睇就買咗SHF和SIC啦....呵呵:DD:DD
一D都5出奇,很多拉打片我都冇睇就買咗SHF和SIC啦....呵呵
ekim11 發表於 22-8-2012 06:29 PM

我知EE兄你既習慣係⋯未睇過就齊line,睇過就量產!
我知EE兄你既習慣係⋯未睇過就齊line,睇過就量產!
常威 發表於 22-8-2012 08:00 PM

好 ~~ 事膠旦旦交功課先 :43::43: !!
今次沒有吉仔威....玩下真實系

從新合過兩條較合比例的香港腳...~~當然..plan好姿態去PS效果更佳..:71:
不過契哥資源有限..又可能我屎la..:80:

好 ~~ 事膠旦旦交功課先  !!
今次沒有吉仔威....玩下真實系

從新合過兩條較合比例的香港腳 ...
滴滴仔 發表於 23-8-2012 03:31 PM

滴滴好波!清閒PS王非你莫屬!:71:
附上第一集勇者急先鋒!:64:

http://v.youku.com/v_show/id_XNzM4MjU1NzY=.html

都幾...............小學雞架!:(
滴滴好波!清閒PS王非你莫屬!
常威 發表於 23-8-2012 04:25 PM

平時太小玩玩具合成..咪同你傻下law....:38: ...當玩雞扒training mode:he:
老實我大把friend PS 勁我好L多.....我呢d dog 毛都未生晒..唔想出醜:31:

不過講開又講....:67:
我認真mode 玩PS忠指係......相片意思大於所謂罐頭濾鏡 or 特效....
呢d花巧野非常唔"come" 睇..:78:
平時太小玩玩具合成..咪同你傻下law.... ...當玩雞扒training mode
老實我大把friend PS 勁我 ...
滴滴仔 發表於 23-8-2012 16:45

得 la ~~~ 得 la ~~~ 知你係 ps 大帝 la :ar:
得 la ~~~ 得 la ~~~ 知你係 ps 大帝 la
bbf1125 發表於 23-8-2012 05:26 PM

就係你呢d 寸咀人....時時係到寸寸貢......:ar:

令到好多有心人..都唔想係TD 出post !!
...費事冇la la ...比人"潤"一野 ~~:76:

你反醒下la.. ..富二:78:
就係你呢d 寸咀人....時時係到寸寸貢......

令到好多有心人..都唔想係TD 出post !!
...費事冇 ...
滴滴仔 發表於 23-8-2012 06:02 PM

你地唔好哎交啦!TD係一個溫暖大家庭!邊會有人夠膽吋吋貢呢?你地唔好嘈啦......

.........你地打啦!
滴滴好波!清閒PS王非你莫屬!
常威 發表於 23-8-2012 04:25 PM

DD不嬲好波.....b仔最清楚:58::he:
你地唔好哎交啦!TD係一個溫暖大家庭!邊會有人夠膽吋吋貢呢?你地唔好嘈啦......

........ ...
常威 發表於 23-8-2012 06:56 PM

你唔會明我地雞扒會員溝通方法....:38:
一定要 J 到對手...冇還手之力:67:

重要狠狠地tim.....:*

唔信..你PM我地呀公 (黑色三連敗) ......問下入會詳情:64:

or 打 AKB48 2468 1357 ...找"廢宅"小姐都得:77:
DD不嬲好波.....b仔最清楚
ekim11 發表於 23-8-2012 07:33 PM

我買左馬利奧2 la......7 頭 E :43:

幾時出來飲5花tea jack ~~:78:
你唔會明我地雞扒會員溝通方法....
一定要 J 到對手...冇還手之力

重要狠狠地tim.....
...
滴滴仔 發表於 24-8-2012 09:27 AM

你唔會明我地ALE會員溝通方法....

ALE會長只玩SF!:42:
你唔會明我地ALE會員溝通方法....

ALE會長只玩SF!
Panzer 發表於 24-8-2012 10:48 AM

如果你講會長...係咸強.....咁你同佢講...:65:
天地壽(我) 一定打7河內鐵生 (咸)
:78:

:* ~ 武装不死 !! ~ :*