Toysdaily 玩具日報

查看: 6952|回復: 15

[新品消息] 大家記得Cyber Formula嗎?

精品消息,有得訂啦~

Cyber Formula AFK-0 New Asurada Spiral Boost Mode (Model Kit) (4905083005798) Y2800

Cyber Formula AKF-0G  New Asurada (2022 Ver) (Model Kit) (4905083005729) Y2600

Cyber Formula AKF-11 Super Asurada (Model Kit) (4905083005767) Y2600

Cyber Formula AN-21 Ogre Circuit Mode (Model Kit) (4905083005712) Y2600
正喎~~~~ 幾時會出?
不過要砌得靚唔容易。
童年回憧呢~~~:35:
正喎~~~~ 幾時會出?
taylorlaw 發表於 20-8-2012 03:07 PM

大約9月至10月喎
唉, 冇普通雷神 =.=
又係Aoshima?....十年前一口氣買左三盒....後悔到死, 唔識改造咪搞, 到而家都仲擺O向度
再版都好貴wor......又出得唔靚
之前大把死貨$6X,依家都可能仲有
模型定擺設?
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
型喎!我記得呀!雷神!
好好睇的!
一樣極難搞既模型....
如果佢出超合金我會開心好多:63:
呢個系列~其實有得做啊~硬系出得唔多樣化~
回復 1# 玩具日報記者
多謝大大資訊分享
呢幾隻都有朋友同我講好多地方(包括肥趣)仲有死貨,好似唔駛一魚有交易,不過都走左去訂,希望比舊版有改良,無法,太有愛:67: