Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] " 有新玩法" 3A Real Steel Ambush ~ ( Update 新圖 P.8-P.9 )

:71::71:真係好正~~~~
師兄,如果冇訂,邊到有現貨賣?:77::77:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
唔知 7 仔幾時派呢 ?
師兄
可睇吓銀城地庫果間有無…
或者何虎撈下又得
communistic 發表於 21-8-2012 02:00 PM

唔該,師兄,得閒去望下先!^^
想問下間鋪頭叫咩名同開幾點?thanks
頭像被屏蔽
今日剛收到 Ambush~~但一開個頭已斷~~:79:
還有大脾位好實,好似痴死左咁~~有無師兄可以影下大脾位可動範圍~!!:no:

中左"左勾拳":o

黎多個"上勾拳"~~KO:sad:
:50::50::50::50::50:
今日剛收到 Ambush~~但一開個頭已斷~~
還有大脾位好實,好似痴死左咁~~有無師兄可以影下大脾位可動範圍 ...
chiman0123 發表於 21-8-2012 04:17 PM

嘩 ~ ! 乜d運輸哥哥咁重手 ~ :Q
咪就係叫7 仔...囉
開幾點我就唔知喇
你晩上去look look 吧
communistic 發表於 21-8-2012 03:36 PM

Thanks師兄,出去睇睇先^^
今日剛收到 Ambush~~但一開個頭已斷~~
還有大脾位好實,好似痴死左咁~~有無師兄可以影下大脾位可動範圍 ...
chiman0123 發表於 21-8-2012 04:17 PM

:26:  Not yet opened mine after it sitting next to me for more than 8 hours....
Not yet opened mine after it sitting next to me for more than 8 hours....
RRAAYY 發表於 21-8-2012 05:01 PM

CHing 唔洗怕 ~ 3A 出名售後服務一流 ~  :71:
快 send 相去 3A CS 告知情況 ~ 話唔埋佢地會換過隻新的比你 ~ :p
Not yet opened mine after it sitting next to me for more than 8 hours....
RRAAYY 發表於 21-8-2012 05:01 PM

3a今次做得好正~~好耐無咁期待一件玩具~~不過一拎上手好輕,同望落好似好重個反差好大,如果可以重番d有d重量感會好d~~
可惜一開已斷頭:die:無晒心機~~send左email比3a睇下點搞,玩左2下check下有無其他問題放番入盒~~
CHing 唔洗怕 ~ 3A 出名售後服務一流 ~  
快 send 相去 3A CS 告知情況 ~ 話唔埋佢地會換過隻新的 ...
ATOM2003 發表於 21-8-2012 05:15 PM

已send~~希望換過隻新啦~~
如果send去整再send番比我,2重運輸,到時我驚變成一堆癈鐵番黎:unhappy:
我隻仲未開, 希望無事 la.