Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] " 有新玩法" 3A Real Steel Ambush ~ ( Update 新圖 P.8-P.9 )

頭像被屏蔽
正呀! 師兄, 可以咁早有得玩. 我明天才收貨. 想問個盒 size 大唔大? 用什麼形號水銀電? 咁可以今晚買定.:61 ...
玩物者 發表於 20-8-2012 08:35 AM

細過ZUKU個盒约四份一, 大過Caesar個盒约四份一, 但今次個包裝都幾有份量 ~

超硬皮, 磁石開合, 裡面同牛仔馬一樣用一層一層厚海绵保護住,

掛住影 Ambush 唔記得影埋個盒, 一陣補番相先 ~ :(
我等埋adam做呢張海報
dogjumpjump 發表於 20-8-2012 12:07 PM

而我就諗住呢個:shy:
外拍超正好Match!!
"自行購買水銀電和裝配, 雙眼才可亮燈" 即是雙眼完全冇燈可言, 要自行DIY?
Clive 發表於 20-8-2012 10:26 AM

也不算是DIY, 可說是自行選擇要唔要燈功能,

不過要自己買電再入電這設計, 的確有d創意... :(
也不算是DIY, 可說是自行選擇要唔要燈功能,

不過要自己買電再入電這設計, 的確有d創意...
ATOM2003 發表於 20-8-2012 01:04 PM

師兄,呢個叉電位開唔開到?
唔識咩係水銀電tim
williamkk 發表於 20-8-2012 10:06 AM

即是 "餅仔電池", 好似 Ironman個d, 盒內有張圖仔, 有入電方法和電池型號,

剛剛買了餅仔電回來, 一陣 post 上來 ~ :D

温馨提示 : 記得要買多支小小 "十字鑼斯批" 先至有得開腦 ~ :)
我等埋adam做呢張海報
dogjumpjump 發表於 20-8-2012 12:07 PM

相信狼人個頭好快就缺貨, 大家快點DIY定牛仔look控制員來襯 Ambush 喇 ~

但我就咁頂住先, 不過都好夾 ~ :D

毒物指數200%

忍手,等其他角色
想問邊隻size餅仔電,thanks,
細過ZUKU個盒约四份一, 大過Caesar個盒约四份一, 但今次個包裝都幾有份量 ~

超硬皮, 磁石 ...
ATOM2003 發表於 20-8-2012 12:57 PM

唔該師兄, 因為明天要由公司拿返屋企, 所以如果個盒太大, 都幾頭痕. 不過得知個盒細個 zuku, 便放心了.:71:
毒物指數200%

忍手,等其他角色
coldstone 發表於 20-8-2012 01:53 PM

師兄, 依隻好正架, 點可以忍手:75:
呢隻好正.......:71:
本來聽日到貨,可惜咁岩無人接貨.... 要改期﹗強烈要求可選擇上門取貨﹗
好物, 你咁大隻都可以外拍,勁
搞到我都好想入~~~~~~