Toysdaily 玩具日報

查看: 7668|回復: 18

[活動展覽] 叮噹誕生前一百年祭第一篇(內付隱藏功能)

難得星期六唔使番工又撞啱叮噹誕生前一百年祭,我就更係
去朝聖啦!晨早八點去到時D人仲多過啲叮噹,搞咗個幾鐘先可以入海
運。冇乜好講得震撼兩個字!啲相唔係啲乜嘢沙龍,
粗粗地睇下啦!
內付隱藏功能,不過唔包work......

小弟今日都有去, 諗住喺樓梯影落嚟, 雖然係背面, 但係一個個藍色嘅叮噹頭嘅場面應該都會幾得意, 殊不知人頭仲多, 卒之放棄, 睇嚟要搵日雞啼咁早先至影到, 再接再勵~~~~~
師兄!!8點幾都咁環境,:47:
我咪要晨操咁早:31:
回復 2# 半田健人_555

yes , have to go there early cos less people, hopefully less ppl in Sept as student back to school :x :34:

回復 3# williamhychan

yes , but hopeful will be better in sept as student back to school :34:, but you may still have to fight with those girls who think they are model and pose in front of ding dong to take 10000000000000 pics!!!!!!!!
師兄. 想問幾點開?
回復  williamhychan

yes , but hopeful will be better in sept as student back to school , but ...
70's 發表於 20-8-2012 10:25 PM

自己係尖咀番工,平時還在睡夢中,今早7點幾去了晨操,需然落了一陣驟雨,

但相比收工時候人群鬆動很多:34:

師兄. 想問幾點開?
sos2sos 發表於 20-8-2012 11:46 PM

景點1 大門口,應該24小時

景點2~3 商場開門 (我7~8點已經入到去)

景點5  主題餐廳 , 但餐廳外有一隻叮噹 & 隨意門

景點4 海洋中心平台 (9點開門) 另外入美術館要取籌(11:00 ~ 22:00)

Harbour City.JPG

Harbour City (1).JPG
我星期日去仲多人:cool:
多谢楼主还特别把 QS-Code 拍下来. :71:

话说真的太多人了, 不过免费的公开展览, 还是要感激主办单位的贴心与分享. :35:
回復 7# williamhychan

Ching, 你就好啦!叮噹多過人,鐘意點映都得。btw,叮噹濕身look都幾性感如果有埋水著可能重好,哈哈哈哈!
回復 8# williamhychan

多謝ching代為解答,查實小弟真係唔太清楚
回復 9# 杉原杏璃

簡直係people mountain people sea!
回復 10# S.White

唔使客氣,咁你有冇玩DQRcode呀?講真,真係多謝所有出力搞今次活動嘅人仕!
今次100年祭好有心思 多謝樓大分享:71: