Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: pepsitang

[其他] 想問呢隻太空船係邊套卡通片???

印象中有看過,劇情全部忘記就是
真係超懷念~戰艦造型都頗經典:71:
剛剛看到這標題,第一時間就想到這太空船
在下小時候也曾擁有此玩具
回復 15# williamhychan

如果果時識錫黎玩, 而家慳番好多.....

隻彗星號成 20K, 真係唔捨得買...
回復  williamhychan

如果果時識錫黎玩, 而家慳番好多.....

隻彗星號成 20K, 真係唔捨得買...
pepsitang 發表於 17-8-2012 04:54 PM

下!?20K???層楼都無升到甘犀利、好在買左執番身彩:66:
下!?20K???層楼都無升到甘犀利、好在買左執番身彩
tower 發表於 17-8-2012 06:30 PM

係呀...係也虎見到....已經唔敢再睇~~ =.="""
我都好懷念呢套大作!日本嗰邊都想番出DVD 或blu-ray,可惜版權傾唔掂番出無期了!:63:

而家只浄番法國同德國配音版…冇日本原聲配音同配樂真係爭好遠!:handshake:

一齊聽吓OP回憶吓啦!:$

http://m.youtube.com/watch?v=ihjMdHe_H54

大膠先至20k(因為大隻多機關)...合金反而有機會平過5k...
不過 5k 買一隻玩具真係有少少唔捨得。=.="
不過 5k 買一隻玩具真係有少少唔捨得。=.="
pepsitang 發表於 18-8-2012 09:27 AM

有耐性搵您可以找到再平些...希望有關方面會出新版啦...
頭先我見到也虎之前有人放上去拍賣,成交價 2.6k,如果係呢個價就可以接受喇。XDDDD