Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 三個願望!!!!—DX超合金 VF-25F NORMAL+SUPER+ARMOR 完全玩評報告(完成更新)

好圖 ,齋企都唔錯
stonekeung01 發表於 17-8-2012 11:26 AM

果然齋企都好惦:71:
又毒又詳盡既靚相report:handshake::shiny:
好多靚相!!俾你個post吸引住!!
Thank you~~
始終個人覺得29都係成條line出得最好,我依家剩係等緊27 renew 連甲
頭像被屏蔽
Support your nice pictures although I didn't play
謝謝大家支持~~
持續更新中
好正 小弟在等再版中:59:
very good report !!!
好呀!支持超時空要塞!!
支持支持!!
真係好鬼正啊:46:
好毒,不過個價太恐怖:70:
越望越傷心~  當年一口氣入左2隻 vf25f + 重甲 舊版~入晒肉........見到v.2 正到咁...真係想炸左bxxdxx~ :5 ...
dc911hk 發表於 17-8-2012 11:40 AM

:50:
大大唔駛傷心,我同你一樣大家都同病相憐! 我第一隻入Macross F嘅玩具係YF-29,之後瘋狂入坑後追(1). VF-27r; (2). VF-25S 重装甲 Ver.1; (3). VF-25G 連輕裝甲 Ver.1; (4). RVF-25 連輕裝甲 Ver.1; (5). Macross Quarter; (6). VF-25 Tornado Messiah Valkyrie Alto Saotome Custom; (7). GE-51S VB-6 KONIG MONSTER SP Version ;(8). VF-27B; 到喺前排,再由VF-25F Ver.2 入過,至 YF-29 輕裝甲 ………… 去到VF 25 F & VF 25S Armored  Parts, 我相信我呢條 Macross F 成魔之路, 先算係超可怕!
Good post. Support !
頭像被屏蔽
樓主個 POST 真係好有心機整,值得一讚呀!!:71: 唔知有冇人知道笨大係今年底或者出年,是否會出 YF-25 既 DX 呢??
D飛機好靚,好彩我唔中呢條line∼∼∼:36: