Toysdaily 玩具日報

[吹水專區] 十次出mk 十次盪失路揮手區

我轉出nathan road....經過左in 之後成百米
心諗我梗係又行錯左方 ...
meiya 發表於 17-8-2012 12:03 PM

我地真係唔想笑你架。。。但係身為堂堂一個大學生。。。
連路在口邊既道理都唔識,
揸住個智能電話就淨係識Whatsapp。

你都唔係第一個同時代脫節既大學生黎架勒。。。
快d溶入社會同讀多幾年社會大學先啦。

btw,不如下次你响D出口出啦,上到黎望下一定見倒匯豐,
煙屎門口就响佢隔離。
如果咁都搵唔倒咁你以後都唔好出MK喇。。。
番火星啦。
我地真係唔想笑你架。。。但係身為堂堂一個大學生。。。
連路在口邊既道理都唔識,
揸住個智能 ...
sundaydriver 發表於 17-8-2012 03:19 PM

我有捉人問 不過個個都話唔知:26:
而且我唔係用唉風  只重用緊k700i:)

回復 15# 小櫻

有丫有丫  .....我就係以為係扒王... 所以2次都冇入  -.-最後 打俾人幫我check地圖先記起  扒王邊就係入口:ice:
原來樓主係大學生...其實睇樓主係另一個post..連每個地方生活指數不同都吾知..
真係要多d接觸社會....
回復 18# meiya

如果你係女,小弟真係想約你出嚟見識吓;如果你係仔,小弟真係想約你出嚟丙幾吓
回復  meiya

如果你係女,小弟真係想約你出嚟見識吓;如果你係仔,小弟真係想約你出&#2217 ...
七國咁亂 發表於 18-8-2012 01:50 AM

:36:咁如果人地係囡囡仲ok添既你想帶佢去邊?
:58:係地鐵站等然後帶佢遊旺角?
樓主~~~唔好買玩具住啦~~~~~買隻金毛尋回犬先啦~:36:
咁如果人地係囡囡仲ok添既你想帶佢去邊?
係地鐵站等然後帶佢遊旺角?
太歲 發表於 18-8-2012 05:00 AM

X出即飛?:66:
天下之大無奇不有
真人真事2則:有2公婆都系大學畢業生都以為齋瞓會有BB
                     有個人住左系香港幾年吾知咩系地下鐵
你應該 PRINT 太子旺角油麻地一帶地圖出黎一次先
睇熟下先...
終於見識到現實版既路痴~~~ :DD
終於見識到現實版既路痴~~~
威哥仔 發表於 18-8-2012 07:56 PM

我覺得你好似打錯左一個字:66:
小弟最怕出尖沙嘴,尖沙嘴每個路口都是一樣的。
:30:
如果去秋葉原,會唔會行咗去歌舞伎町?:he:
回復 21# 太歲

OK嘅梗係留番比太歲版主你啦……小弟要番青山帶佢唔到架:unhappy: