Toysdaily 玩具日報

查看: 6252|回復: 33

[吹水專區] 十次出mk 十次盪失路揮手區

十次出mk 十次盪失路揮手區:70:
今日第n次去in   但係明明a2出行過小小就係
但係唔知點解每次每次都盪失路 ..:26:.
今日竟然盪左去花園街.......:56:
十次出mk 十次盪失路揮手區
今日第n次去in   但係明明a2出行過小小就係
但係唔知點解每次每次都盪失 ...
meiya 發表於 16-8-2012 21:30

朋友,你好

小弟對你的情況十分同情

如果我係街見到你咁慘,一定會帶你路的

真心

一個十歲以下既小朋友唔識路好正常,有人性既一定會幫你

P.S. 唔記得問,朋友你今年幾大呀:65:
仲有,我又唔明嘞

A2 出口轉出彌敦道向左 IN'S,向右先至去到登打士街,再先到花園街

行多咁大段路都唔發覺,我真心相信朋友你一定係想去花園街而唔係 IN'S
回復 3# benbenben4213

我....我....我.....我今日係...
向左...直頭過曬......以為又行錯方向於是行翻轉頭...然後就.....行下行下到左花園街:31:

真心路痴  係大學番hall 我頭三個月都係唔知掟:56:
點解唔直接係油麻地站落車???
點解唔直接係油麻地站落車???
小堅 發表於 17-8-2012 09:00 AM

佢咪就係油麻地A2出口出囉。。。:he:
不過佢可能唔記得要180度掉轉頭出番彌敦道,
就咁直行咪去左花園街囉!
佢咪就係油麻地A2出口出囉。。。
就咁直行咪去左花 ...
sundaydriver 發表於 17-8-2012 09:55 AM

:@
佢真係路痴...
行多幾次自然熟...:77:
朋友,你好

小弟對你的情況十分同情

如果我係街見到你咁慘,一定會帶你路的

真心

一個十歲以 ...
benbenben4213 發表於 17-8-2012 12:13 AM

妙答!
全POST精華所在!
佢咪就係油麻地A2出口出囉。。。
就咁直行咪去左花 ...
sundaydriver 發表於 17-8-2012 09:55 AM

:cool::49::unhappy::die::56:

我轉出nathan road....經過左in 之後成百米
心諗我梗係又行錯左方向 走番去a2 ....
再由a2 行下行下唔對路 就發現已經到左花園街..

mp 係  我2次經過左門口都唔認得....:unhappy:
其實依家google map有實景圖可以用來試行一次先
我轉出nathan road....經過左in 之後成百米
心諗我梗係又行錯左方 ...
meiya 發表於 17-8-2012 12:03 PM

你第一次去唔識唔奇...
但係你話去十次十次都盪失路都幾嚴重...
仲話想去日本見工...
大學生, 終於見識到咩叫高分低能........睇我網名:34:
唔敢笑你, 我去親葵涌廣場都係入咗結界一樣
In's Point... 咁大個「扒王之王」招牌都見唔到?... :44: