Toysdaily 玩具日報

查看: 3948|回復: 11

[個人收藏] 光明之心 - 黑貓怪盜小梅

剛剛頭先睇到一個舊POST , 講一位C兄因為呢度一D原因 不再出POST

其實覺得好可惜:42:。

TD 的確比較多燃系既玩具 , 但係我覺得鍾意萌系既人都不計其數, 只係比較少回覆吧?

不過我都理解果位C兄既心情,影左一輪 ,為的可能只係分享一份喜悅。

嘛 。 所以今次出POST支持一下  順便毒一毒大家 ~:36:今次小梅其實係NNNNNNN個月前買的了, 不過影係最近既事 , 無放上黎係因為懶 :38:

其實獸屋黎緊都有隻小梅出, 都很不錯, 可以當本POST作為日後購買參考 :71:

慣例黎個 BOX ART

(*゜ー゜) b   

(,,&#65439;&#1044;&#65439;)!!! < 美腿也是本作賣點之一

底座造型~

近照3張 (’&#12539;ω&#12539;‘)

喵!

謝謝觀賞
D光明女真係好正:52:,可惜我家神臺無位,又家有馬騮。。。。。。
難得有師兄出囡囡post我一定支持~~
這裡確實係比較多大路玩具post~~有時真係覺得太膩~太乏味了~
雖然呢度比較少人post囡~但相信好多人潛意式係好睇的~
師兄有時間多D上來分享吧~~:58:
難得有師兄出囡囡post我一定支持~~
這裡確實係比較多大路玩具post~~有時真係覺得太膩~太乏味了~
雖然呢度 ...
密斯威爾 發表於 16-8-2012 01:09 AM

C兄我都支持你出返DD POST:shiny:
不嬲都有睇開, 你D FANS黎 !

黎緊得閒應該會出多一兩隻囡囡POST  :he:
小梅同水樹奈奈都想買,
可惜太大隻,如果好似組立式咁上下,
價錢都係,咁就好lu
支持支持:71::71:
俾樓主搞到我毒癮大發 十卜!
光明之坑已脫 不過都入黎十卜下:52:
光明之坑已脫 不過都入黎十卜下
Nath 發表於 17-8-2012 11:48 AM

你頭像果隻TONY 巡音又點計先, 雖然唔同系列 , 但係畫師係同一人 :he:
你頭像果隻TONY 巡音又點計先, 雖然唔同系列 , 但係畫師係同一人
雷之魂 發表於 17-8-2012 11:50 PM

冇錯 我依然逃唔過tony既魔掌:sad:
I am 入 jor 光明之坑, support support.

Can you measure how tall is the figure ar?

Let's hope they match or close to the Kotobukiya ones.....
I am 入 jor 光明之坑, support support.

Can you measure how tall is the figure ar?

Let's hope t ...
MyPerfection 發表於 19-8-2012 02:11 AM

呢隻係1/7  比Kotobukiya係大少少的

我諗17~18CM高