Toysdaily 玩具日報

[分享討論] S.H.Figuarts Sharings F.Style.1 「青・春・変・身」

從日本來的早晨支持~~~~~:) 呢度 fourze 啲嘢都減晒價~~~~DX 玩具~~~Switch 等都好多貨賣淨~~~~:( SHF 只係隻 meteor 同 金魷魚好賣啲~~~~其餘大貨都係半死貨~~~~:o 我諗之後兩隻終極型態可能唔會有太多貨出~~~~~:78:
好像滿好玩和滿歡樂的∼∼{:3_144:}
鐘意fourze既人,玩shf真係開心:66:
我淨係入左base state,meteor,fourze車同effect
F.S兄有無訂埋幹部,太空人
支持支持!另外小弟認為新拉打先係吐糟品:58:
support 飛兄用心詳盡既report:71::71::71:

希望陸續會見到你的report:)
對呢,如果唔係掛上拉打個名我都唔會入
就快大結局lu~~~:79:
嚟個回顧真係唔錯~~~:)
我都想買返架車車!!支持!!!
頭像被屏蔽
已接受了Fourze,不過外型還不能令我入手
看得出有愛的分享呢:shy:

話說我現在也覺得他很醜, 但看在打鬥動作不錯所以還是有買幾款SHF...

呢隻GOOD~
deaiglex 發表於 14-8-2012 06:37 AM

多謝達達:shy:呢張係第一張相來:)
從日本來的早晨支持~~~~~ 呢度 fourze 啲嘢都減晒價~~~~DX 玩具~~~Switch 等都好多貨賣淨~~~ ...
Somebody_Ex 發表於 14-8-2012 07:00 AM

多謝some繼續支持:$早晨七點亦瀏覽TD既帖子呢:)
來緊Meteor Storm 同埋終極四仔都要入手!:!
劇本好, 我除左接左FOURZE, 仲入左隻BASE STATE, 仲好抵:x
多謝大大分享靚相:71:
頭像被屏蔽
Me too ......開頭真係接受唔到 fourze, 但由於劇情同角色做得十分好, 還是中毒了...

唉, 本來想著一件都唔買, 點知...  x 2
好像滿好玩和滿歡樂的∼∼
華夢 發表於 14-8-2012 07:39 AM

好玩未至於,要時常慎防Switch會跌...
第2點不知道呢:DD

鐘意fourze既人,玩shf真係開心
我淨係入左base state,meteor,fourze車同effect
F.S兄有無訂埋幹部,太 ...
saga522 發表於 14-8-2012 08:49 AM

幹部唔中,太空人很加係雞肋:68:不過訂左Machine Meteorstar:)
大黃蜂都仲諗緊:shiny:
支持支持!另外小弟認為新拉打先係吐糟品
98729172 發表於 14-8-2012 09:29 AM

新拉打我都係未接受到:DD
support 飛兄用心詳盡既report

希望陸續會見到你的report
big9kan 發表於 14-8-2012 10:14 AM

多謝big9kan兄:shiny:
對呢,如果唔係掛上拉打個名我都唔會入
zzMANzz 發表於 14-8-2012 10:23 AM

原來MAN大都有入手呢:handshake: