Toysdaily 玩具日報

查看: 7857|回復: 14

[活動展覽] Tamashii Feature's 2012

今日去左 Tamashii Feature's 2012 幾左少少相.......
最大驚喜就係 DX 鐵甲萬能俠, 真係好靚, 希望快 D 到 12 月拎返屋企玩.....

Nice Shot !! Ching
邊個 set 呢個 display?同我推佢出去打!
gt3ian 發表於 13-8-2012 01:51 AM

新形態:34: ...........................
Thanks for the photos.  Wish I could be there.
:71:THX FOR SHARING~
我今日晏周同女友拍拖去咗,場面異常冷清,冇即場派贈品係其一敗筆,冇活動限量賣品係另一敗筆,會場地方大但展品不足亦今人有唔多嘢睇嘅感覺。 老實講句,我覺得上一屆攪得好過今屆多好多!:38:
年底齊齊有DX玩........正~:71:
冇去到..
有冇act睇..?
邊個 set 呢個 display?同我推佢出去打!
gt3ian 發表於 13-8-2012 01:51

洩露左"反式高熱火焰"呢招新必殺技添~ :he:
回復 2# gt3ian

本來我以為你覺得呢隻太OLD SCHOOL而想打人,但睇多一秒就爆笑了……
thanks for the photos.
我今日晏周同女友拍拖去咗,場面異常冷清,冇即場派贈品係其一敗筆,冇活動限量賣品係另一敗筆,會場 ...
buzz 發表於 13-8-2012 09:50 PM

呢D展通常都係扮多嘢睇嘅姐,
唔同角度影多幾張, 近影遠影幾張, 感覺上睇相就會以為好大好多嘢睇

場面冷清我覺得好事黎, 天氣熱, 入到去仲咁多人真係唔熱死都臭死:he:

不過無會場限定真係有點失望, 難怪搭車去果陣仲諗緊點解好似無哂會場限定嘅聲氣~

日本 魂展 vol 4 9月1 -2 開...香港果個一般, 留番日本果個先有新野睇.
好似自二十世紀後唔会冉有好既動漫角色設計。翻炒翻炒再番炒!
頭像被屏蔽