Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 8 Pack 3.75" Avengers Boxset

得一隻想要, 灰心中......
回復 14# 玩具Kenny

無la, 不過原圖係度, iron man隻膝關節有金色, 舊個隻無架 :77:
http://thefwoosh.com/forum/viewt ... start=2235#p2362050
回復 15# gumng

唔關single pack事, single pack滯銷, 要人食8隻更加無可能
全部都係計劃之內, 出完single pack用小改善出新款, dvd就出再推8pack, nick fury未出加小小吸引力, 奇怪hasbro無加新配件吸客
it's all part of the plan
基本上除左black widow同局長
我全部已經買左…
回復 12# 玩具Kenny

關節看來沒什麼好期待的了~~玩家能否去買的主要考量就是“貴或不貴” 我估計不便宜~~已有單盒的就不推薦入手了 因為九月MU新品和ML WAVE3都要出來了 要節省戰鬥力呀~~

回復 15# gumng

確實是捆綁銷售,不過對於之前錯過黑寡婦、FURY、LOKI、鷹眼的人來說還略有吸引力,餘下四位常玩3.75寸的都有很多可以替代的~~3.75鋼鐵俠、美國隊長我家裡都是兩位數的,雷神、HULK也快了~~

回復 18# Assassin

nick fury 3.75寸復仇者 第四波要出的 只是前幾波銷售不好 香港能不能進貨就兩說了~~
可以替代的方案是鋼鐵俠2有一個四人套裝(兩個機器人+鋼鐵俠+FURY)

回復 19# quincy
黑寡婦和FURY 鋼鐵俠2的3.75寸人偶套裝都出過  只是黑寡婦那個套裝比較難找~~
回復  玩具Kenny

關節看來沒什麼好期待的了~~玩家能否去買的主要考量就是“貴或不貴” 我估計不便宜~~已 ...
kingraider 發表於 13-8-2012 07:37 AM

6" avengers 已經有齊,3.75" 如無新賣點,實在毫無吸引力,何況nick fury ironman boxset 已經出過, 絕對同意留彈藥對付MU wave 2
唔知香港有得賣未呢?
回復 24# 1234qwer

香港未必有得賣 :42:
估唔到呢set仲有人想賣.......
應該唔洗$800.... 通常packing寫住special value, 都平過散買價....

點睇呢set都會成為死貨.....
goldwater 發表於 12-8-2012 10:33 PM

800玩得過:he:
之前一隻都未買:p
800玩得過
之前一隻都未買
simpsons 發表於 14-8-2012 02:30 AM

800?我情願比多400入6”
800玩得過
之前一隻都未買
simpsons 發表於 14/8/2012 02:30 AM

Ok架,起碼而家某d款單pack都唔易搵,
同隊長係新頭,局長同IM個wave又唔知返唔返,
不過行貨未必有,但都有機!
舊貨賣唔去,出過新盒當新嘢,咁無成意點買呀!
請問各位ching o係香港邊度最有機會可以入手?