Toysdaily 玩具日報

查看: 9356|回復: 42

[新品消息] 8 Pack 3.75" Avengers Boxset

孩記貼心重組3.75" AVENGERS, 呢SET BOXSET應該好受各位.....

Need $1000 ??:30::30:

應該幾抵wo
如果之前一隻都未入'
但d關節有無改先?
咁最係果一set係唔係唔出呀?:69:
頭像被屏蔽

應該唔洗$800.... 通常packing寫住special value, 都平過散買價....:78:

點睇呢set都會成為死貨.....:p
已有4隻了~~:unhappy:
HK 有冇嫁?:58:
:oh:巳有一隻洛基
關節沒改進的話 真是沒有賣點~~
尤其是對於已入過單盒的人來說~~
8隻得2隻有興趣, 算吧啦:45:
回復 10# kingraider

不用期待什麼賣點了
要是關節有改進的話
就不會這樣組合出售

不過可以留意一下
Ironman應是後期出個隻(同局長一wave個隻)那就是腳部有高可動
局長係單pack的是用CA movie的 Winter Soldier body
CA應是新detail版那就是有包耳和冇槍袋同深色D
其他應同之前一樣
以上只係推論
因圖未看得清楚

雖然已全入手
但HK有的話而不貴也想入手
回復 12# 玩具Kenny

iron man 係高可動, cap係新深色cap, hulk改用紫色褲
好彩無加8pack特別配件, 如果唔係single pack玩家真係可以去死
回復 13# Assassin

有冇清楚D既圖看看呢???
:77:
關節沒改進的話 真是沒有賣點~~
尤其是對於已入過單盒的人來說~~
kingraider 發表於 12-8-2012 11:22 PM

給我第一個感覺是Single pack 滯銷下,HASBRO另覓的一條新血路,不過......
如果玩具跟Single pack 一樣,沒有腰和足踝關節,價位是三魚以上,對小弟來說是完全沒有吸引力(雖然我只入了black widow)!!