Toysdaily 玩具日報

查看: 8886|回復: 20

[玩具攝影] [翼之館] SHF 非公認戰隊 痛即是強!

大家好~ :77:

昨天到 Tamashii Feature Vol. 4 參觀~ 見到非公認戰隊的一比一公仔, 又見到 12吋秋葉紅~ 成個人都熱血晒!
一於回到家將大佬 d SHF 非公認戰隊拎出來玩一大餐~ Kekeke~:71:  爽呀! 大滿足呀~

真係好喜歡紅的動作, 做足晒戰隊的動作, 神態
講句句野都會擰頭, 搖手~

至於女的, 終於突破一下個頭, 唔駛睇個身就知係女仔~ 正!

出場時總係要手指指的

痛即是強!

第一話登場昤因為後面的特攝爆炸效果而嚇到, 好可愛呀

最後幾集先習慣, 可以正式登場了

萌萌麥林, 尋日見到實物...但太貴了...

終於齊人可以擺呢個 POSE 啦

最後一撃, 我射!

多謝收看
十卜AKIBARANGE :):)
我都未入AKIBA YELLOW呢!!
已入哂,:63:但未能跟樓主一樣有時間同佢地影相and玩
好正:63::63::63:
一個字..............形
感激翼兄靚相.......有氣勢:$
相好靚又整得正~~~ 十卜十卜!!! :71::71::71:
我都入齊:71:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節
這套真係超好扭,所以痛車也忍着將來的痛楚而訂了。:79:
頭像被屏蔽
真的很正!!!真心期待第二季!!!亦想快點有博世小姐!!!
真的很正!!!真心期待第二季!!!亦想快點有博世小姐!!!
多其 發表於 12/8/2012 17:59

大大嘅圖超迫真 :34: :34: :34:

睇黎呢度好多人對萌萌射手同埋痛車都係忍忍忍咁喎 :80:

回多其大:博士就唔知會唔會有(因為係日本果面連 prototype 都冇),不過就算有都好大可能會係係 Zero 果邊出,反而 (C)na SHF 就有 dd 機會暈限見 :38:
:71:回復 2# kit0829

Ching 隻 Yellow 難搵嗎~? 上次隻 Blue 搵死我 ><

回復 4# lokia

多謝~
希望係 玩具日報 同多 d 人一齊分享呢份咁正的感覺~~

回復 5# samyeun

多謝~

回復 6# 威哥仔

多謝~ 今次用左好多時間做 Pose, 始終無左隻金屬腳,有時都幾難企~

回復 7# samuellam

快d 拎出來玩下啦~ 真係好好 Feel 當齊腳的時候~~

回復 8# 巴士烈

利害呀~! 痛車價錢 同 大小都真係令我腳步~ 佩服~!

回復 9# 0944

的確今次隻玩具可以玩到做真劇照一樣~ 呢個價錢真係入得過

回復 10# 多其

我比較期待 瑪露希娜 多 d~ 希望出 SHF 唔好魂啦 ~

回復 11# garykctse

好高興大家都收貨~! 大定高興就好了~
師兄的相影得好正,我買左但未影,反而走去影CARDS........
今次黃色好像黎得路多(第一水?)根據好似上兩次經驗,下一 lot 會多 d
非公認十卜呀:71:
有冇諗住入埋架痛車呀:75: