Toysdaily 玩具日報

查看: 10896|回復: 46

[分享討論] 八月只係過o左十一日就用o左成皮o野有多買玩具,今次死梗啦!

如題,自己年老無知:45:,八月過o左十一日就發癲:Q亂洗錢買玩具,包括:

(1). 以略高價後追 CMS Brave 合金 35 & 36 - 磁力鐵甲人加飛機;
(2). 後追 Medicom 12" 鋼鬥王;
(3). Medicom 12" Blade;
(4). Armored Parts of VF 25 F 同 S;
(5). VF 171 EX;
(5).  以高價後追 Hottoys Batmobile 訂單一張及o係 9/8/2012 取埋貨;
(6). 訂o左 Hottoys 1/4 Batman;
(7). 訂o左 Hottoys 1/6 Batman &
(8). 訂o左 Hottoys 1/6 Ironman Mark VII

自己數o下數o下都覺得自己好鬼痴線:@,加埋前一個月又多玩具出兼有動漫節,就此我個荷包出現嚴重乾硬化症狀,睇o黎呢個月o既餘下時間,我都要麵包早、午、晚o勒! ::ice:

P.S.: 呢個月要女友陪自己一齊捱,下個月疏動返要對佢好o的添!:handshake:
厲害厲害。

如果把女朋友掉了,下月鬆動可以繼續買玩具:p
(7). 訂o左 Hottoys 1/6 Batman

八月仲有得訂?我七月廿七號去都冇得訂…
我以為我用左幾千蚊已經好厲害,
原來一山還有一山高...勁
恭喜大大買到心頭好,能夠咁買法,都係種福氣黎嘅~:71:
唔制!我唔要做玩具宅男! :D 加上佢都支持我玩玩具,不過咁啱我呢兩個月我玩大咗,我會收歛o架啦!:49:
Ching ~千金難買心頭好呀~
:66:just the beginning, you just pay the deposit......for ht
回復 3# 地獄滾球

兩隻batman 同隻 mark vii 未有耐出啦,駛乜驚?!
very nice collection:71:
頭像被屏蔽
老實
搞到要每日三餐麵包
真係唔係幾識分配金錢wor
就住洗麻=)
小心呀~對女友差好易出事!

can't control & keep spend $ to "collect" some unplay toys is sick.
you need medical appointment:38:

or, if your salary is 100k / month, waste 1/10 to buy toys is affordable...

so you are which...:58:
Me too
August is a bloody month.
ARX 8 with booster from WF2012s
Shadow moon from WF2012s
Sentinel 天元 x2
Ex getter
Medicom fourze cosmic state
Jean killer
Ultraman jack
WCF ichiban
WCF rider no9
Mighgaine.
Mighgaine black